Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Red point | |
Yazar | Mesaj |
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Konu: Red point Gönderim Zamanı: 31/03/2006 Saat 10:35 |
fotolardan fark ettim sağ arka stop altında yapışkan taşmış biraz kurcaladım daha kötü oldu maskeleyip tekrar boyayacağım vernik atmadım malum decaller belli olsun.
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 31/03/2006 Saat 10:36 |
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 31/03/2006 Saat 10:42 |
Yavuz abi, sen bu modele ne ara başladın, ne ara bitirdin? Hangi markanın kiti? Bir de decalleri yine kendin mi hazırladın?
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
crow
Gönderim Zamanı: 31/03/2006 Saat 10:51 |
Orjinalini yazan: CErginbas
Yavuz abi, sen bu modele ne ara başladın, ne ara bitirdin? Hangi markanın kiti? Bir de decalleri yine kendin mi hazırladın? Ceki kit tamiya eskilerden kalma duruyordu body boyalıydı zaten fazla bir detay yoktu gecenlerde korkut abi sobeledi decaller önceden hazırlamıştım en hızlı modellerimden biri oldu |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 01/04/2006 Saat 00:30 |
Bununla ısınma turları attğına göre albenisi olan bişi geliyor anlaşılan.
Eline sağlık çok güzel bir dekal çalışması olmuş. Düzenleyen HAKAN |
|
crow
Gönderim Zamanı: 01/04/2006 Saat 00:50 |
Orjinalini yazan: HAKAN
Bununla ısınma turları attğına göre albenisi olan bişi geliyor anlaşılan. Eline sağlık çok güzel bir dekal çalışması olmuş. yok be hakan abi bunun devamında benzer bir şey yok amerikan model takılacagım bu aralar birde 6.35 art versiyonla vakit geciriyorum. |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 01/04/2006 Saat 04:02 |
Dekal ustasi gostermis yine kendini :)
Cok guzel olmus eline saglik.Bence uzerine vernik istiyor yinede.Ozellikle on kaput uzerindeki dekal kenarlari dikdortgen olarak cok belli. Vernik atarsan tadindan yenmez ;) |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 01/04/2006 Saat 05:20 |
Düşünce ve uygulama çok güzel.Tebrikler.Yalnız vernik üstü dekal meselesinde Burak'a katılıyorum.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 01/04/2006 Saat 06:32 |
Evet, bir vernik geçseymişsin iyi olurmuş. Neyse artık, bu da hurdadan kurtarılarak rafa çıkmış bir araç olmuş durumda galiba...
|
|
crow
Gönderim Zamanı: 01/04/2006 Saat 12:31 |
evet vernik atmak gerekirdi haklısınız arkadaşlar
ama malum bu modeli hızlı ve vernik atmadan bitirmiş olmam bir arkadaşımızın ısrarla vernik atma ben öğrenmek istiyorum demesinden dolayı yapılmış bir çalışmadır ama daha öncedende verniksiz çalışmalarım olmuştu ama anlatamamıştım kısmet sergiye artık gitti canım uzakdoğulu kittim herkese teşekkürler. |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
yıldırayalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 01/04/2006 Saat 16:34 |
iyi olmuş eline sağlık.yanlız bu aracın tekerlek duruşlarında modifiye yapmak güzel olur diye düşünüyorum.selam lar
|
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 01/04/2006 Saat 16:51 |
eline sağlık Yavuz abi en sevdiğim caponlardan rx7...motoru yok di mi? jantlar orjinalden çıksaymış daha bi güzel olurmuş sanki :)
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
crow
Gönderim Zamanı: 01/04/2006 Saat 21:28 |
jant konusundada haklısınız ama elimde farklı bir seçenek yok ama biraz aksesuar alımı yapmak gerekiyor en kısa zamanda artık diğer modellerin başına diyelim
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
impreza
Üye Kayıt Tarihi: 12/11/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
Gönderim Zamanı: 02/04/2006 Saat 09:03 |
crow eline saglık güzel olmus
decallerdeki kanji(japon) ifadeleri neyi ifade ettiğini biliyor musun? bana biseyler cagrıstırıyor. ama once sana bi sorayım dedim. Düzenleyen impreza |
|
impreza
watashi wa Toruko-jin desu |
|
crow
Gönderim Zamanı: 02/04/2006 Saat 12:56 |
Orjinalini yazan: impreza
crow eline saglık güzel olmus decallerdeki kanji(japon) ifadeleri neyi ifade ettiğini biliyor musun? bana biseyler cagrıstırıyor. ama once sana bi sorayım dedim. impreza sende sağol aslında sorarken cevaplamışsın bile benim bildiğim ^japon^ demek onun için modelin isminide red point koymuştum. |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
impreza
Üye Kayıt Tarihi: 12/11/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
Gönderim Zamanı: 02/04/2006 Saat 21:35 |
Orjinalini yazan: crow
impreza sende sağol aslında sorarken cevaplamışsın bile benim bildiğim ^japon^ demek onun için modelin isminide red point koymuştum. evet ikisi bir arada oldu mu japon, ama tek baslarına kullanıldıklarında üstteki güneşi, alttaki ise agacı simgeliyor. |
|
impreza
watashi wa Toruko-jin desu |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |