Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: TAMİYA SPREY | |
Yazar | Mesaj |
prince
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Konu: TAMİYA SPREY Gönderim Zamanı: 30/03/2006 Saat 01:21 |
arkadaslar merhaba sorum bu sprey boyalarla ılgılı dun boyadıgım M151 e bugun ıkıncı katı atayım dedim dun normal airbrush ile ilk katı atmıstım bıraz oncede sprey ıle attım ama 2 dk sonra burun boya kabardı acaba bununda bı kullanma yontemı varmı veya normal boyanın ustune atılmıyormu cevaplarınız ıcın cok tesekkurler
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 30/03/2006 Saat 03:45 |
Prince Bey,
Öncelikle geçmiş olsun. Daha önce de sitede konuşulmuştu, Tamiyanın sitesinde, yapım kılavuzlarında, Ts serisi sprey boyaları, diğer boyaların üzerine atmayın yazıyor.Ts leri sadece ts üzerine atın diyor. Tamiyanın TS serisi sprey boyaları, Lake boya. Sizin airbrushla attığınız, muhtemelen enamel,veya akriliktir. Lake boyanın incelticisi enameli, ve akriliği de etkileyecek kadar kuvvetli olduğundan, alttaki boyayı kabartmış olabilir. Aynı şey ts-13 sprey vernik için de geçerli. Zamanında şu resmi koymuştum, ts-13 ü normal boyaların üstüe atmayın sakatlık çıkabilir diye. Demekki sakatlık çıkabiliyormuş. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
prince
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Gönderim Zamanı: 30/03/2006 Saat 04:11 |
hakkaten dogru alttakı humbrol enamel neyse sımdı boyayı cıkardım tekrar atacaz bunuda ogrenmıs olduk degerlı yorumunuz ıcın cok tesekkurler
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |