Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Gemiler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Gemiler |
Konu: Scharnhorst | |
Yazar | Mesaj |
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Konu: Scharnhorst Gönderim Zamanı: 21/08/2005 Saat 21:15 |
Selamlar, yeni servera bir mesaj da benden olsun.
Scharnhorst bitti. Belki biraz köpük neyin yaparım... Kazasız belasız yayınlar dilerim |
|
Captainairbus
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
Gönderim Zamanı: 21/08/2005 Saat 22:18 |
Eline sağlık harika görünüyor.
|
|
ex copilot.
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 21/08/2005 Saat 23:05 |
Denizi yaptığınız malzeme o geçen sefer katmanlar halinde ettiğiniz jöle mi?
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
corabatir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Gönderim Zamanı: 23/08/2005 Saat 00:56 |
şu deniz olayını çok rica etsem biraz açarmısınız ben ne yaptıysam istediğim kıvamı tutturamadım da
|
|
live to fly, fly to live
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 23/08/2005 Saat 01:19 |
Eline sağlık, biraz beyazımsı köpükler iyi gider gerçekten... Özellikle burun tarafında yarılan sularda.
Bu arada Tomurcuk "Earl Grey Tee" yi Almanya için mi yapmış acaba??? |
|
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Gönderim Zamanı: 23/08/2005 Saat 21:17 |
Denizi şöyle yaptım:
Zemine ahşap tutkalını yaydım. Kuramaya yakın parmaklarım ile vura vura çeşitli dalgalar yaptım. Bu şekiller ilk yapıldığında çok sivri uçları oluyor pek takılmayın. Kururken yumuşuyor sivri uçlar. Tutkal kuruyunca Clear Blue boyayı bol bol atıp üstüne oldukça kalın bir kat future (kler, erdal) attım. Sonra akrilik jel ile yüksek dalgaları yapıp bir kat daha Clear Blue ve future atıp bu hale getirdim. Şu an maketlerimden oldukça uzaktayım. Döndüğümde bol köpük yaparım artık. Düzenleyen akhilleus |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |