![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sikça Sorulan Sorular | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
shazneci
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/12/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yukarıdaki taiwan malı kompresörün ithalatçısını biliyorum.forum kuralı gereğince yazamıyorum herhalde mesaj atan arkadaşlara adres telefon bilgilerini verebilirim.
gerçekten sessiz ve kaliteli bir ürün. |
|
![]() |
|
maketchi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
ben de böyle bi,r ürün arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler. |
|
maket-chi
|
|
![]() |
|
ee_ee
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar
bu kompresor hakkında bılgısı olan var mı? http://www.hitittextile.com/ayrinti.asp?sirano=6509 |
|
![]() |
|
shazneci
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/12/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() |
[email protected] adresini eklerseniz kompresör hakkında konuşabiliriz.
|
|
![]() |
|
The_King
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba. Kompresör konusunda henüz yeniyim. Cem Bey'in belirttiği kompresörden bende kullanıyorum ve çok memnunum.Herhangi bir sorun çıkmıyor. Basıncı ayarlanıyor ve nem tutucusu da var. Ekovatlının hiç sesini duymadım ama bu oldukca sessiz sayılabilir. Fiyatı perşembe pazarında 225 ytl yada 170 usd degıl (En azından Gecen agustos fıyatıyla) Ben aynı ürünü pazarlıkla 165 ytl ye almıstım. Aldıgım yerden garantıde verdıler. Dükkanı tarıf edeyım nıyetlı arkadaslar ordanda bır fıyat alsın. Hırdavatçılar pazarına girişte sağdaki ilk dükkan. Aynı yerde double actıon tabancalarda var ama malesef yedek parçaları yok. Gayet güzel çalışıyor ürün. 3mm lık bır ucc var alette. cok ınce cızgıler atamasa bıle işi görüyor. en azından tecrübe oluyor.. |
|
![]() |
|
shazneci
![]() ![]() ![]() |
en son 190+kdv'ye almıştım
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |