Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Buick Riviera 66 | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 25/03/2006 Saat 18:24 |
Tebrikler Varol :))) Cok güzel olmus. İscilik de renk de sahane duruyor. Her model bir oncekinden daha guzel ouyor ;)) Kendine kucuk bir boya atölyeside kurmussun ki burdan anladigim kadari ile bu is burda bitmez diyorsun :))) heheh
Ben eger yetisirse bu hafta sonu parmak isirttiracak bir modeli siteye post edecegim. Acele etmek istemiyorum cunku hem detayli hemde super bir kit. Acele ile gidersem mahvederim diye düsünüyorum. Nice güzel maketlere.......... |
|
yıldırayalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 25/03/2006 Saat 21:06 |
gerçekten süper olmuş.yanlız kapı,kaput aralarını karartma yapman güzel olur diye düşünüyorum.modele gerçekçi bir hava verir kanısındayım.selamlar
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 26/03/2006 Saat 01:12 |
Tebrikler Sait bey.Boya,montaj ve metal folyo işçiliğiniz takdiri hak ediyor.Oldukça temiz bir çalışma olmuş.Elinize sağlık.
Fakat ben genede gövde rengini başka bir ton tercih etseydiniz model daha başka güzel duracaktı kanısındayım. Bazen stock renkleri tercih etmek yapılan çalışmaların tam olarak kalitesini göstermiyor. Ben tarz olarak stock renkleri pek tercih etmediğimden(sifesifik araçlar hariç)tamamen hayal gücüne dayalı çalışmayı tercih ediyorum. Modelinizi beğendim.Bundan sonrakiler çok daha güzel olacak.Buna eminim. Yeni çalışma bölmeniz iyi gelmiş:) Kolay gelsin. |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 26/03/2006 Saat 03:30 |
Bana göre renk araca çok iyi gitmiş.Benim çok hoşuma gitti.Tebrikler.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
Varol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 26/03/2006 Saat 03:32 |
Değerli Arkadaşlar,
motive edici mesajlarınız için teşekkür ederim.Mümkün olduğu kadar dikkatle imalata devam ediyorum. Kolay gelsin Sait |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |