Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Gizli Ortak Proje-Goodbye My Love Goodbye | |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Konu: Gizli Ortak Proje-Goodbye My Love Goodbye Gönderim Zamanı: 24/03/2006 Saat 06:20 |
Öbür konu başlığındaki F-14 furyasını buraya taşıyayım dedim. Süregiden bir F-104 projesi varken ikinci bir tayyareyi ortak proje etmek ayıp olsa da, bu "gizli" ortak proje ne de olsa değil mi :)
Son uçuşlarını yapıp servisten kalkan F-14lere "Goodbye My Love Goodbye" sözlerini içeren şarkıyı hediye ederken, pastadaki payımı da gözler önüne seriyorum, bakınız 1/72 ölçekte Academy F-14, yıllardır sürüncemede... Not: Arka plandaki Jeeplerin konumuzla bir alakası bulunmamaktadır, onlar " yolun sağından Fransa'ya" gidecek. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
VoGi
Üye Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
Gönderim Zamanı: 24/03/2006 Saat 06:48 |
Aynı kit bende de var ama baya talihsizlik yaşadım o kitte...Şimdilik bitkisel hayatta bakalım normal hayata ne zaman dönecek...Eğer başaramazsak yeni Tomcatlere kapımız açık:)
|
|
Bombs Away!!!
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 24/03/2006 Saat 06:51 |
Benim bu kit de tam 4 defa parçalandı, biri temizlikçi üçü benim tarafımdan, şu anda burun kısmında çok fazla detay kaybı var, kanatların önündeki birleşim yeri de 2 kere açılıp kanatları açıp kapayan zımbırtı tamir edildiği için yalama oldu :)
Azimliyim bu sefer bitireceğim (gerçi siyahlarını yeni attım gibi şimdi de gövde üzerindeki siyahlar simetrik olmuyor takıntısı başladı). Kısmetse bir VF-84 Jolly Rogers buradan geliyor. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
VoGi
Üye Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
Gönderim Zamanı: 24/03/2006 Saat 07:01 |
Sizin kiti gördükten sonra ben de gaza geldim...tıbbın bütün imkanlarını kullanıp hayata döndürmeye çalışacağım:) ama benimkinin de detayları kayboldu:(....
|
|
Bombs Away!!!
|
|
yamanali
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 25/03/2006 Saat 01:34 |
bende de academy f-14 var ama malesef ne detay kaldı nede zerafet ama azmettim en güzeli yapasıya kadar belkide aynısından defalarca yapacam
|
|
YamanAli
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |