Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Tayyareler
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler
Mesaj icon Konu: Gizli Ortak Proje-Goodbye My Love Goodbye Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
KucukEniste
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2741
Alıntı KucukEniste Cevaplabullet Konu: Gizli Ortak Proje-Goodbye My Love Goodbye
    Gönderim Zamanı: 24/03/2006 Saat 06:20
Öbür konu başlığındaki F-14 furyasını buraya taşıyayım dedim. Süregiden bir F-104 projesi varken ikinci bir tayyareyi ortak proje etmek ayıp olsa da, bu "gizli" ortak proje ne de olsa değil mi :)

Son uçuşlarını yapıp servisten kalkan F-14lere "Goodbye My Love Goodbye" sözlerini içeren şarkıyı hediye ederken, pastadaki payımı da gözler önüne seriyorum, bakınız 1/72 ölçekte Academy F-14, yıllardır sürüncemede...

Not: Arka plandaki Jeeplerin konumuzla bir alakası bulunmamaktadır, onlar " yolun sağından Fransa'ya" gidecek.
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim".
"Öaaaaööa"
"Tutmayyn küçük eni?teyi!"
IP
VoGi
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 193
Alıntı VoGi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24/03/2006 Saat 06:48
Aynı kit bende de var ama baya talihsizlik yaşadım o kitte...Şimdilik bitkisel hayatta bakalım normal hayata ne zaman dönecek...Eğer başaramazsak yeni Tomcatlere kapımız açık:)
Bombs Away!!!
IP
KucukEniste
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2741
Alıntı KucukEniste Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24/03/2006 Saat 06:51
Benim bu kit de tam 4 defa parçalandı, biri temizlikçi üçü benim tarafımdan, şu anda burun kısmında çok fazla detay kaybı var, kanatların önündeki birleşim yeri de 2 kere açılıp kanatları açıp kapayan zımbırtı tamir edildiği için yalama oldu :)

Azimliyim bu sefer bitireceğim (gerçi siyahlarını yeni attım gibi şimdi de gövde üzerindeki siyahlar simetrik olmuyor takıntısı başladı). Kısmetse bir VF-84 Jolly Rogers buradan geliyor.
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim".
"Öaaaaööa"
"Tutmayyn küçük eni?teyi!"
IP
VoGi
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 193
Alıntı VoGi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24/03/2006 Saat 07:01
Sizin kiti gördükten sonra ben de gaza geldim...tıbbın bütün imkanlarını kullanıp hayata döndürmeye çalışacağım:) ama benimkinin de detayları kayboldu:(....
Bombs Away!!!
IP
yamanali
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Alıntı yamanali Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25/03/2006 Saat 01:34
bende de academy f-14 var ama malesef ne detay kaldı nede zerafet ama azmettim en güzeli yapasıya kadar belkide aynısından defalarca yapacam
YamanAli
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04