![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Siirt'te askerlik yaptığım dönemde kullanma fırsatı bulduğum ve sadece tek bir sefer kullanmama rağmen hayran kaldığım bir araç (Motorda ufak bir arıza vardı ve şöför ön tarafta asılı halde karakola kadar gitmiştik....). Karda gezmesi o kadar keyifliydi ki görünce bir an tekrar o zamanlara döndüm sayenizde... Zamanı geldiğinde mutlaka yapmayı istediğim bir maket. Ellerinize sağlık. Çok hoş görünüyor...
|
|
Back !...
|
|
![]() |
|
roadrunner
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
![]() ![]() ![]() |
bende 2 hafta önce atv ye (dööt tekelekli motor) bindim kullandım harika bir deneyimdi çok güzel zevkli ve çözmesi zor bir araç nerde ne reaksiyon vereceği belli olmuyor:) 20 dakka içinde 2 kere takla atıyordum nerdeyse tırstım valla o anda...dünyada çok güzel araçlar... kullanılması gereken araçlar var imkan oldumu herşeyi kullanmak isterim...dünyaya bir kez geliyor insan
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: roadrunner
20 dakka içinde 2 kere takla atıyordum nerdeyse Dünyaya bir kez gelindiğini unutmadan dikkatli kullanmak lazım. |
|
![]() |
|
teomanK
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 277 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: The_King
1. Kullandığınız renklerin kodları nedir? Sayın Sancar bey,yarım kalan bu soruyu yanıtlayayım. Modeldeki yeşil karışımdır:%70 Field green FS 34092 + %30 Dark green FS 34079 olarak uygulanmıştır. Kahverengi:Military brown FS 30117 Siyah: Flat black FS 34079 Boyalar enamel mat Testors markadır. Boya planları da aşağıdadır. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
teomanK
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 277 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
teomanK
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: tozbek
Gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Uçakların aksine AFV'de pek fazla Türk göremiyoruz. Yollayacaklarınızı merakla bekliyorum... İyi modeller Tolga Sayın Tolga bey, görüşleriniz için çok teşekkürler. Elimden geldiğince Türk AFV çalışıp sizlerle paylaşmaya gayret edeceğim. İyi çalışmalar dileklerimle sevgi ve saygılarımla Teoman |
|
![]() |
|
teomanK
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: F-4E
Teoman cım,böyle Türk işleri görmekten son derece mutlu oluyorum....iyiki varsın....bide şunun içine askerlerimizi koysanda bi zevklensek....millet gaza gelirde,havada,karada,denizde şahsımıza münhasır şeyler yapsak...ne iyi olur...en büyük amacım Türk Kara Kuvvetlerine giren tankları yapıvermek....seninle ortak bir proje yapsakmı ne...ne dersin...kal sağlıcakla... Saygıdeğer İzzet bey, güzel ve cesaret verici görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Ortak proje teklifiniz için de çok memnun oldum. Tabiki neden olmasın siz de kalın sağlıcakla... Selamlar sevgiler. |
|
![]() |
|
teomanK
![]() ![]() ![]() |
Sayın Volkan bey, Ahmet bey, Tolga bey, değerli görüşleriniz için sizlere de çok teşekkür ederim.
Her zaman görüş ve eleştirilerinizi beklerim. Saygılarımla. |
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Askerlik zamanımda bu araçlardan bende bolca gördüm.Çok ilginç araçlar.Arkadaşların dediği gibi tekerlekli motor.Sizin çalışmanızda çok güzel olmuş.Elinize sağlık....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
teomanK
![]() ![]() ![]() |
Sayın Nesimi bey, izlenimleriniz ve görüşleriniz için çok teşekkürler. Her zaman eleştirilerinizi bekler, iyi çalışmalar dileklerimle saygılar sunarım.
|
|
![]() |
|
VoGi
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık Teoman bey...Serinin devamını bekliyorum...
|
|
Bombs Away!!!
|
|
![]() |
|
teomanK
![]() ![]() ![]() |
Sayın Volkan bey, teşekkürler.
Serinin devamı gelecek üretim hattında olan zırhlı paletli ve tekerlekli araçlar var. Bu arada Ankara'daki yarışma hazırlığı da sürüyor. Bir aksilik olmazsa mutlaka katılacağım. Ankara'ya geldiğimizde sizlerle tanışma fırsatı olacak. İyi çalışmalar dileklerimle saygılar sunarım. |
|
![]() |
|
The_King
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
![]() ![]() ![]() |
Kodlar ve referanslar için teºekkür ederim Teoman Bey |
|
![]() |
|
blackhorse
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
öncelikle harika bir çalışma ayakta alkışlıyorum.ben çok uzun süreden beri türkiyede unimog modelini arıyorum ancak malesef bulamadım.stoklarda yok ve ilginç tarafı revelldada yok herhangi bir bilginiz varsa çok sevinirim.
|
|
maket, maket, maket
|
|
![]() |
|
teomanK
![]() ![]() ![]() |
Sayın Aşkın bey, görüşleriniz için teşekkürler.Bu modelden şu anda bildiğim kadarıyla piyasada bulunmadığıdır. Ben ilk piyasaya çıktığı yıllarda almıştım. Elimde 2 adet yapılmamış var, ancak onları farklı versiyonlarda yapmayı düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |