Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Haberler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Haberler |
Konu: ITM gene ertelendi - 18 MART | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 09:12 |
Süleyman Bey,
Bence de çok güzel bir gündü, her şey için tekrar teşekkürler. Yeni mekanınızı çok beğendim, gönül isterdi ki içeri tam yerleşmeden bir çift kale maç yapsaydık o ferah mekanda :) Tekrar hayırlı uğurlu olsun! |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 09:50 |
Nefis bir mekanmış, tekrardan hayrılı uğurlu olsun. Amt'lerin arasında kendimizi kaybettik .. :)
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
hudaverdi
Üye Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 10:07 |
ben memnun kalmadım.:)))biraz geç kaldığım için baklava ve cips yoktu.asiti kaçmış cola ile yetindim:))))ama gerisi güzeldi.nasılsa kredi kartı geçiyo diye nakit almadık,post makinası bozuk çıkınca yandım allah diye kredi açacak adam aradık,adamı bulunca da koyverdim kendimi:)))şaka bir yana,çok güzel bir gündü,tekrardan hayırlı olsun,ara sıra tüm cemaat shopping günü düzenleyelim.
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 10:24 |
Sona kalan dona kalır.
|
|
KucukEniste
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 10:24 |
[QUOTE=hudaverdi] ben memnun kalmadım.:)))biraz geç kaldığım için baklava ve cips yoktu.asiti kaçmış cola ile yetindim:))))QUOTE]
Bizim yağmalamamız üstüne de İdristen sonra mekana gelmenin bedelidir... Kredi açalım dedim, "bana yetmez" dedin ağam daha napalım :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
idris
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 10:31 |
Orjinalini yazan: Emroglan
Yeni mekanınızı çok beğendim, gönül isterdi ki içeri tam yerleşmeden bir çift kale maç yapsaydık o ferah mekanda :) Bowling daha uygun olur bence. |
|
idris
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 10:32 |
Orjinalini yazan: Emroglan
Bizim yağmalamamız üstüne de İdristen sonra mekana gelmenin bedelidir... Eli boş gelen ben miyim? Baklavayı kim getirdi sanıyorsun? |
|
KucukEniste
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 10:39 |
Ben koladan bahsediyorum, baklavayı Aygün gümletiyordu son (diyerek çamurumu atar kaçarım):)
Bence dönemsel ITM ziyaretleri kesinlikle şart, Süleyman Bey'e güçlük çıkartmıyorsa gerçekten çok keyifli oluyor. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 10:46 |
at bakalım dikkat et de üstüne sıçramasın:D
bowling konusunda benden de +1 :) Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 11:33 |
güzel bir mekan olmuş eglenceli ve ögretiçi bir gün gecirdim emegi gecenlere teşekkürler
ayrıca izzet abi ve süleyman abiye sorularım karşısında gösterdikleri sabır için ayrıca teşekkürler. |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 22:18 |
Böylesi bir mekanı biz modelseverlere kazandırdığı için Süleyman abiye tekrar teşekkürler.
Ceki'ninde dediği gibi AMT'lerin içinde resmen yüzdük.Ne keyifli bişi ya.Şunumu alsam bunumu alsam muhabbeti yapmak. Bir ara Ceki elinde 2 kutu AMT ile kafasını duvara vurup duruyordu sebebini anlamadım ama her halde hangisini alsam diye duvarın tercihini soruyordu.:)) Sonunda en alınması gereken kiti bıraktı:)))) Sivilcilerden kimler vardı derseniz hemen hemen tam kadroyduk. Bendeniz,Tamer hoca,typhoon,ceki,crow.Varol,Sonay ve müritleri,İzzet hoca,Serdar,Zeki abimiz unuttuğum arkadaşım varsa kusura bakmasın. Ve sitemiz yönetiminden Ufuk (ares)de ziyaretçiler arasındaydı. Çok keyifli bir gün geçirdik. |
|
panzerjager
Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 23:38 |
çok güzel bir açılış oldu bence de.açıkçası böyle sıcak bir ortam beklemiyordum. başta süleyman beye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bu güzel gün için. forumdan ismen tanıdığım ustalarla tanışma fırsatım da oldu. ıtm de dönemsel toplantı fikrini çok beğendim. hem alışveriş yapılır hem sohbet edilir.
|
|
F-4E
Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
Gönderim Zamanı: 20/03/2006 Saat 23:56 |
gerçekten harika bir gündü...bu siteden yazıştığımız,ama yüzyüze ilk defa görüştüğümüz arkadaşlarla tanışma fırsatı oldu...2 arkadaşımız b.düzün den çıktı....komşuymuşuzda haberimiz yokmuş...velhasıl çok zevkli bir gün geçirdik...sağol başkanım....bu vesile ile ITM ye bol müşteriler vede bol kazançlı günler diliyorum....tekrar hayırlı olsun model camiasına....
|
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 03:34 |
Sonunda açılışı yaptınız demek...eh hayırlısı olsun.İnşallah bizimde yolumuz düşerde ITM ye bir merhaba deriz...sevindim ya...
|
|
Varol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 08:04 |
Süleyman Bey,
Yeni iş yeriniz hayırlı olsun.Sayenizde hem isimlerine aşina olduğum kişilerle tanışma fırsatı buldum, hemde bol çeşidi uygun koşullar ile birarada buldum. Kolay gelsin, Sait |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |