Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Buick Riviera 66 | |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Varol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Konu: Buick Riviera 66 Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 05:58 |
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 07:38 |
elinize sağlık kolay gelsin çok sıkı alet ben çok severim şahsen:)ama ön farlarının öyle açıldığını ve o kadar çirkin olduğunu ilk gördüğümde üzülmüştüm...
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 08:59 |
Simdiye kadar sorunsuz gelmissin ayni sekilde devam etmesi dilegiyle finish bekliyoruz ..
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 11:20 |
kolay gelsin
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 21:29 |
Tebrik ederim.Buraya kadar bir problem yok.Motor şase bitmiş galiba.
Yalnız bu aracın ön ve arka kromajları bir hayli iri parçalardan oluştuğundan acaba bu gövde rengi ile yeterli kontras sağlanabilirmi ? Zevk sizin tabiiki :) Boya işçiliği süper. Tekrar tebrikler. |
|
tansel yılmaz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2006 Saat 23:36 |
kolay gelsin.çok iyi gittiği belli.renk hususunda hakan abinin yorumunu en azından bir değerlendirirseniz iyi olur.nede olsa amerikanlar hususunda oldukça uzmandır.bakiş açısı önemlidirr.
ben birşey sormak istiyorum.hernekadar pistoleyle boya atsamda,arada bir temizlemekten bıkıp sprey olsaydıda onunla boyasaydım diyorum.bir kez motipin akrilik spreyini bi yerden bulup kullanmıştım. hala unutamıyorum.mükemmmel bir boyaydı. ama şimdi bahause bilmemne heryere baktım bulamıyorum.nereden temin ettiğini sorabilirmiyim. |
|
Varol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 20/03/2006 Saat 00:09 |
Orjinalini yazan: tansel yılmaz
kolay gelsin.çok iyi gittiği belli.renk hususunda hakan abinin yorumunu en azından bir değerlendirirseniz iyi olur.nede olsa amerikanlar hususunda oldukça uzmandır.bakiş açısı önemlidirr. ben birşey sormak istiyorum.hernekadar pistoleyle boya atsamda,arada bir temizlemekten bıkıp sprey olsaydıda onunla boyasaydım diyorum.bir kez motipin akrilik spreyini bi yerden bulup kullanmıştım. hala unutamıyorum.mükemmmel bir boyaydı. ama şimdi bahause bilmemne heryere baktım bulamıyorum.nereden temin ettiğini sorabilirmiyim. Göztepe oto sanayi sitesi(İst.) içinde malzeme satan bir dükkandan aldım.Malesef adını hatırlayamıyorum. Sait |
|
Varol
Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 08:14 |
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 08:41 |
Alt tarafta sadece vites kutusu altındaki ek yeri sırıtıyor.
Bare metal uygulamasını maalesef göstermeyecek bir renk seçmişsin. Kontrast açısından Hakan hoca haklı... Mesela ben stop lambaları ile kontrast yapmıyor diye pek kırmızı boya atmam arabalara. Bir-iki istisna oldu tabii, ama yapılan işi genellikle kontrastlı bitişler daha iyi gösteriyor. Ben bir de çamurluktaki yazıya takıldım. Araç başka bir renk olsaydı, ya boya öncesi Bare Metal yapardın, veya boya sonrası kuru fırçalama ile Chrome silver uygular ve yazıyı belirginleştirirdin. Şimdi kötü boyacıda sökülmeden gövde ile beraber üstten boyanmış yazı gibi duruyor. Bu gibi detaylar işin en can alıcı noktaları... Kabahat sende, boyadıktan sonra aracı bize gösterdin!! ;-) |
|
Varol
Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 09:27 |
tc_hakan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 21:00 |
Bu stock versiyon olduğundan fabrika rengine sadık kaldınız anlaşılan.
Gayet güzel.Tebrikler. |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 22:40 |
Orjinalini yazan: tc_hakan
Bu stock versiyon olduğundan fabrika rengine sadık kaldınız anlaşılan. Gayet güzel.Tebrikler. Adaşıma katılıyorum.Büyük ihtimal ile bu sebeble bu rengi seçmiş olabilirsiniz. Dediğim gibi keyif sizin:) Kolay gelsin. Bu arada hoş geldiniz adaşım.(tc_hakan) |
|
Varol
Gönderim Zamanı: 25/03/2006 Saat 07:41 |
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 25/03/2006 Saat 08:59 |
çok seksi ;) ellerinize sağlık
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 25/03/2006 Saat 09:16 |
Orjinalini yazan: Varol
Artık hidrolik sıvısını öğrenmiş bulunuyorum.Ama ben dört kez kazıyarak ve zımparılayarak temizlik yapmıştım.Bu arada bazı detaylar (benzin deposu kapağı) yok oldu.Cam kenarlarının işlemi için, geniş alanlarda maske olarak naylon folyo kullandım.Kullanmaz olsaydım.Dalgalı iz bıraktı.Gelmiş olduğum son durumdan memnun değilim.Ama ısrar ettikçe dahada kötüleşiyor.İnat ile gayrete saplantıda eklenince olmuyor. Neyse belkide bir iki model tecrübesinden sonra ele alarak tekrar denemeliyim.Yorumlarınızada teşekkür ederim. Şimdi bu yazı da nereden çıktı? Hatırladın herhalde, bu forumda ikinci modelindi galiba Ferrari. O sarıdan siyaha dönen... Bir de şimdi yaptığın arabaya bak. Bir hayli fark var, değil mi? Yazılarında da hayal kırıklığı izleri yokoldu... Gayet iyi, tebrikler!... |
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 25/03/2006 Saat 09:52 |
tebrikler çok güzel bir model olmuş
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 25/03/2006 Saat 10:51 |
Varol Bey,
Elinize , emeğinize sağlık. Atölyeyi kurdunuz, gümbür gümbür geliyorsunuz belli oldu. :) Üretkenliğinizi takdir ediyorum. Sonrasında aracı çok beğendimi ifade etmek isterim. Genel duruşu çok hoş. Bu arada, bir de sorum olacak: Modele vernik attınız mı? Güzel çalışmalarınızın devamını dilerim. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 25/03/2006 Saat 15:41 |
Cok guzel tebrik ederim.Ozellikle BMF isciligi cok temiz olmus.
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |