Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Bilim Kurgu | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Bilim Kurgu |
Konu: Maket nerden alıcaz | |
Yazar | Mesaj |
mert72
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Maket nerden alıcaz Gönderim Zamanı: 27/09/2005 Saat 01:59 |
Astray Red frame adlı katanalı gundamı turkiyede nerden alabilirim..
Fiyatı ne kadardır.. Ben AFV ve uçak maketleri yapıyorum..Bi değişiklik olsun dedim yaparken zorluk çekermiyim... saolun |
|
3Eremed
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 27/09/2005 Saat 02:45 |
burada olduğunu zannetmiyorum, ben rainbowtenden getirtmiştim, yol ile birlikte yanlış hatırlamıyorsam 35-45 ytl gibi birşeye malolmuştu...high grade olması sebebi iskelet detayı yok, problemsiz bir kit, rahat yapılabilir...
ares, toughbeard ün yorumlarını esas almanızı tavsiye ederim. iyi çalışmalar. |
|
Erol E. Erdaş
|
|
Toughbeard
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
Gönderim Zamanı: 28/09/2005 Saat 02:00 |
Erol'un dediği gibi yapımı kolay bir kit. Fakat eski Hg kitlere nazaran çok daha yeni teknoloji bir şasiye sahip.. Kameraya güzel poz verebilen bir Robot :)
Elinde kırmızı ve mavi versiyonu var. Fiyatı - HLJ fiyatı + ems posta Serdar |
|
Akuma_Blade
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/02/2006 Konum: Balıkesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2006 Saat 07:46 |
İstanbul'da Gundam modelleri bulabileceğimiz bir yer var mı? Asker dönüşü -eğer varsa- bunun için İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum.
|
|
Toughbeard
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
Gönderim Zamanı: 13/02/2006 Saat 19:13 |
şöyle güzelinden bir maket takas ve satış günü yaparsak getiririm bir kaç tane :)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |