Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: P-47 Profil | |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Konu: P-47 Profil Gönderim Zamanı: 09/03/2006 Saat 13:16 |
Yapmayı planladığım Türk P-47 serisi için saha çalışmalarım derinleşerek sürmekte. Modellerin yanısıra kapsamlı bir makale olacağı için olayı başka bir boyuta kaydırdım. Bu minvalde profilleri de çizip siteye referans olarak koymaya karar verdim. Temel çizimi vektörel olarak yeni bitirdim. İşin esas eğlenceli kısmı ise gögelendirme ve eskitme (profiller de eskir).
Şu anda işin başında olmama rağmen bir örneği paylaşayım. Düzenleyen Ares |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
Captainairbus
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
Gönderim Zamanı: 09/03/2006 Saat 14:23 |
Hocam bunlari sonra kaliteli kagida bastirtip, cerceveletip, hatta altina birde imza koydurup duvarimiza asmak isteriz.
Bilgine. guzel oluyor eline saglik. |
|
ex copilot.
|
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 09/03/2006 Saat 19:22 |
İyi bir referans olacak.Elimde kalite bir P-47 var TuAF oalrak yapmayı düşündüğüm..Hadi bakalım kolay gelsin..
|
|
fixacto
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Gönderim Zamanı: 09/03/2006 Saat 21:35 |
Türk bayrağı ve numara yokmuymuş bu tayyarede?
|
|
Medice, cura te ipsum !
|
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 09/03/2006 Saat 21:42 |
Orjinalini yazan: fixacto
Türk bayrağı ve numara yokmuymuş bu tayyarede? Standart dışı bir Türk bayrağı mevcut; Seri numara konusunda font araştırmalarım sürmekte ama sonunda bütün rakamları elde çizmek zorunda kalacağım gibi gözüküyor, Noseart'lar ve servis yazıları vs ise ayrı bir layer da, onlar son iş. |
|
Ares
|
Ares
Gönderim Zamanı: 09/03/2006 Saat 21:43 |
Orjinalini yazan: copilot
Hocam bunlari sonra kaliteli kagida bastirtip, cerceveletip, hatta altina birde imza koydurup duvarimiza asmak isteriz. Bilgine. guzel oluyor eline saglik. Valla 70e 100 300 dpi basılacak tatta gidiyor çizim, bittikten sonra neden olmasın:) |
|
Ares
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |