Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: Metalik gümüş rengi boya | |
Yazar | Mesaj |
ejdersozen
Üye Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
Konu: Metalik gümüş rengi boya Gönderim Zamanı: 06/03/2006 Saat 06:06 |
Yolcu uçaklarının motorlarının ön kısmını pırıl pırıl parlayacak metalik renge boyamak için hangi marka hangi numaralı boyayı önerirsiniz.
Bana göre denemediğim kalmadı ama hiçbirisinden istediğim sonucu alamadım. |
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Gönderim Zamanı: 06/03/2006 Saat 06:09 |
Folyo yapıştırmayı denediniz mi ? Nalburlarda satılan yapışkanlı alüminyum bantlar veya beyaz tutkal ile yapıştırılmış mutfak folyosu. Yedek parçalar üzerinde bir deneyin, tavsiye ederim.
Boya olarak tavsiyem; parlak siyah astar üstüne crom silver boya atın. Kuruyunca güzelce parlatın. |
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 06/03/2006 Saat 07:02 |
Testors Chrome Silver, üzerine Metalizer Sealer (vernik için).
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Tora Tora Tora
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 62 |
Gönderim Zamanı: 06/03/2006 Saat 07:09 |
Selamlar bence herhangi bir firmanın gümüş rengini kullanabilirsiniz netice itibari ile birkaç uçuştan sonra o kısımlarda ilk günlerdeki parlaklıklarını kaybediyorlar hatta ben matlaşmadan gri renge dönenlere bile rastladım. İyi modeller
|
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 06/03/2006 Saat 16:18 |
Özel iş jeti tadında olmadığı sürece yolcu uçaklarının motorlarının ön tarafındaki boyasız kısmı alüminyum rengine boyamanız daha iyi olur.
Motorun girişinde buzlanma olmaması için ısıtılan bölgede boyama yoktur. Her türlü hava şartı ve ısı değişikliğine de maruz kaldığı için rengi gitgide donuklaşır. Kanımca gümüşten ziyade alüminyum daha güzel olacaktır. Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |