Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Toyota Land Cruiser | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
mentor1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 01/03/2006 Saat 01:36 |
tarık arkadaşımızı kularım ilk fotolarda öyle güzelki gerçek gibi duruyo harika bi çalışma
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 01/03/2006 Saat 02:00 |
Orjinalini yazan: mentor1
tarık arkadaşımızı kularım ilk fotolarda öyle güzelki gerçek gibi duruyo harika bi çalışma Teşekkürler Haluk Bey. Bu modelcilik insanın başka meziyetlerinide ortaya çıkarıyor veya yeni meziyetler kazanmasına sebep oluyor doğrusu.Örneğin fotoğrafçılığıda çok profesyonel olmasada öğreniyoruz.Sanıyorum modeli daha güzel ve gerçekçi göstermek için buda çok gerekli.... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 05/03/2006 Saat 00:29 |
uzunca bir aradan sonra herkese selamlar ankara ve iskenderun dolaşımımın son durağı olan iskenderun dan tüm arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler ve saygılar...
uzun zamandır internetten uzak olmam dolayısı ile ancak bugün okuma zevkine erişebildim... ve şu anda babamla birlikte sizlere son cevap gönderiyoruz... sivil araçlar konusunda elimde olan bazı modelleri göndermediğim doğru lakin bu kıskançlıktan değil zaman ve eldeki imkansızlıklar nedeni ile gecikmiş bir sunum... imkan ve zaman bulduğum ilk anda sizlere gerek sivil gerekse askeri ve resmi araçlar konusunda ziyafet çekeceğim... bu güzelliklere layıksınız...:) hepinize güzel modelli günler ve başarılar diliyorum... yarışmaya gelmek için elimden geleni yapacağım... |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 05/03/2006 Saat 08:28 |
Tarık abim nerelerdesin?yüzünü gören cennetlik vallahi.harika modellerinin devamı dileğiyle.......
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |