Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Honda Cıvıc HB Tuning-Finiş | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 06:06 |
Orjinalini yazan: VoGi
Nefis olmuş elinize sağlık..Aracın yan tarafındaki japonca yazılar kabartma mı yanlış mı görüyorum??Nasıl yaptınız acaba?? Hayır kabartma değil.Normal bildiğimiz dekal.Beğenmenize memnun oldum. |
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 06:10 |
Elinize saglik, nefis olmus.. Jantlar, Egzos.. Harika cok gercekci..
|
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 06:21 |
hakan abi ellerine sağlık çok güzel olmuş tebrikler
orjinal jantları merak ettim onlar nasıldı |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 06:35 |
Orjinalini yazan: crow
hakan abi ellerine sağlık çok güzel olmuş tebrikler orjinal jantları merak ettim onlar nasıldı 3 Takım jant vermişler.Resimleri basarım. Tüm arkadaşlara teşekkürler. |
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 06:48 |
Orjinalini yazan: HAKAN
Orjinalini yazan: crow
hakan abi ellerine sağlık çok güzel olmuş tebrikler orjinal jantları merak ettim onlar nasıldı 3 Takım jant vermişler.Resimleri basarım. Tüm arkadaşlara teşekkürler. bereketli bir kitmiş hakan abi |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
HAKAN
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 06:56 |
Vallahi öyle.Yalnız tek takım lastikler işi bozmuş :)
|
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 07:35 |
ön tamponu nedense sevmedim :s birde kapı altlarındaki yanlardaki (eşik deniliyor sanırım...) çok dışarı çıkıntılı sanki...ama gerisi şahane ellerine sağlık Hakan abi motor çok şıkır şıkır duruyor zaten ;)
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 07:36 |
Hakan Abi,
eline sağlık. Çok değişik bir araç olmuş. Bu aralar bu tuninglerle uğraşıyorsun ama, senin amerikanların yeri benim için hep ayrı olmuştur. Hele yarışmada getirdiğin mustang gt..off off.. nefisti. Selamlar:) |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 08:20 |
Selam ;)
Bu nasıl bir kittir ki decaller kabartma seklinde duruyor, motor ben burdayim diye bagiriyor, Egzost braaammm braaammm diye gürlüyor ve jantlar altin gibi parildiyor. Üstadim ellerinize saglik. Siz bir modeli bitirdiniz ben hala monteronun cam fitillerini boyamakla mesgulüm:)) Ufak detaylari yapmak icin dun kendime mercekli masa lambasi aldim. Ama bu fitil olayindan sonra buyuk bir ihtimal diger maketlerde bu kadar detaya girismeyecem. Fitil oldum yawwww. Hem göz yoruyor hem cok vakit aliyor. Bir de fitilleri yaparken cektigim maskenin altina siyah boya kacmasa cok daha iyi olacakti ama artik keyfe keder deyip hafta sonu modeli toplamayi planliyorum. Her maketle 1 ay ugrasirsam 40 maket icin 3.5 sene gibi bir zaman dilimi gerekiyor. Bu kadar 1/24 arac yeterli. Hakikatten gozlerim yapim sirasinda cok yandilar. kamyonlar buyuk olduklarindan o kadar bas agritmiyorlar. Elimde 2 tane 1/24 mercedes bir de jaguar arac kaldi. Kismet ise sonra kamyonlara geçecegim. Onlar bu kadar kucuk degiller. Tekrar tekrar ellerinize saglik Hakan bey :)) |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 09:14 |
Vayyy Hakan abicim bu ne hiz yahu hepimizi mahcup ediyorsun.Biz yerimizde sayiyoruz :)
Bu hiza bu derece iyi araclar yapman ise ayri bir tartisma konusu :P Super olmus abi ozellikle karbon kaput,egsoz ve tabiki jantlaarrr ;) Bu tuning isine devam et sen .. |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
touringstil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 21:06 |
jantlar bu arabaya kesinlikle olmamış hatta arabanın güzeliğinide almış.japon tunning stili ile uyuşmamış.tel jantlar eski arabalar için daha ideal janllar amerikan tarzı.onun harici iyi olmuş eline sağlık
Düzenleyen touringstil |
|
HAKAN
Gönderim Zamanı: 05/03/2006 Saat 00:04 |
Herkese tesekkürler.Genelde begenmenize memnun oldum.
Görüldügü üzre zevkler ve renkler yerine göre tezatlar olusturabiliyor.Kiminin begendigini kimi begenmeyebiliyor. Benim siz arkadaslarima nacizane tavsiyem,milletin begenisine göre degil kendi begeninize göre model üretmenizdir.Tüm arkadaslarima kritikleri için cani gönülden tesekkürler. Son söz Moses'e.Inan bahsettigin konuda bende çok zorlaniyordum fakat dogru malzeme ve dogru uygulama ile hallolmayacak problem yok. Evet ben tuning ortaya serdim simdi sira sizlerde.Mallari görelim:) Düzenleyen HAKAN - 17/01/2008 Saat 15:45 |
|
HAKAN
Gönderim Zamanı: 05/03/2006 Saat 00:08 |
Orjinalini yazan: CErginbas
Hakan Abi, eline sağlık. Çok değişik bir araç olmuş. Bu aralar bu tuninglerle uğraşıyorsun ama, senin amerikanların yeri benim için hep ayrı olmuştur. Hele yarışmada getirdiğin mustang gt..off off.. nefisti. Selamlar:) Teşekkürler Ceki.Kardeşide yola çıktı geliyor.Bu seferki 67 ve kesin custom.:) |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 05/03/2006 Saat 04:17 |
Hakan Abi çok vahşi birşey olmuş.Ellerine sağlık.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |