Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: cam yapıştırma | |
Yazar | Mesaj |
VEDAT
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/11/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Konu: cam yapıştırma Gönderim Zamanı: 01/03/2006 Saat 20:56 |
merhabalar
camları yapıştırırken şeffaf parça yapıştırıcısını beceriksizlik mi dikkatsizlik mi bilemiyorum bazı camın bazı yerlerine bulaştırmışım ve kurudu. bu aşamada camları temizleme ve parlatma konusunda yapılabilecek birşey var mıdır acaba? |
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 01/03/2006 Saat 22:04 |
Makaleler bölümünde Ufuk'un konu işle ilgili yazısı var. Tam olarak aynı şey değil ama işe yarar tahminimce. Bende, benzer durumlarda yaramıştı. Bir göz atın.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
VEDAT
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/11/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Gönderim Zamanı: 02/03/2006 Saat 00:21 |
sağolun
hatırlattığınız iyi oldu akşam eve gidince zımpara , diş macunu ve tamiya compud uygulamayı düşünüyorum. herhalde şu an ki görüntüden daha kötüsü olmaz |
|
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 02/03/2006 Saat 01:05 |
Şayet şeffaf parça yapıştırıcısından kastınız kristal clear ise zımparaya filan gerek yok. Çünkü bu yapıştırıcı parçaları eritmeden yapıştırdığı için elinizle bile kazıyarak parçaya zarar vermeden sökebilirsiniz.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
ssgirit
Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: Ýstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
Gönderim Zamanı: 02/03/2006 Saat 08:11 |
Testors da aynı dır tahta kürdan ile çıkartabilirsiniz. Humbrol ise durum vahim. şimdiden kolay gelsin
|
|
Süleyman
modelciliğinize iyi bakınız yaşlanınca gerekli olacak |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |