![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Zannedersem mito nun sormak istediği modelin bazı yerlerinde over spray hissediliyor boya tekniği konusunda bilgi alabilmekti.
|
|
![]() |
|
çevikbir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel bir çalışma ellerine sağlık. bu arada daha boya stilini çözemediler galiba:)
|
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Gerçekten güzel görünüyor ellerinize sağlık. Ben de benzer familyadan Su-27 beklemekte bakalım ne zamana başlarız.
Düzenleyen copilot |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: seth
Orjinalini yazan: pilotcuk
muhtemel olursa ukrayna şahinleri gösteri ekibi olur Aynı kitin Ukrayna Falcons decal ve boyama şeması mevcut.Piyasada bulabilirmisin bilmiyorum fakat eski boyama şeması olduğunu söylemeliyim. Melih söz verdiğim gibi geçte olsa Ukrayna Şahinleri modelinin resimlerini çektim sonunda.Bu arada yaptığım modelleri koruyamadığımı sayende görmüş oldum.Ön iniş takımı ve pitot tübü kırılmış bir şahin durumuna gelmiş bu model.Umarım bu kiti bulabilirsin şiddetle öneririm yapmanı.Ayrıca daha önce söylediğim gibi yaklaşık 5 yıl önce Revell airbrushla boyadım bu modeli.Ne diyeyim iyi modeller.... ![]() ![]() ![]() |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |