Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Toyota Land Cruiser | |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Konu: Toyota Land Cruiser Gönderim Zamanı: 25/02/2006 Saat 21:11 |
Merhaba arkadaşlar.İzmir'den herkese selam.
Genelde araba modelleriyle pek ilgilenmem ama bu bölümü ve yapılan modelleri büyük bir merakla takip ediyorum.Çok güzel çalışmalar var.Bazen bende arabalara girmek istemiyor değilim. Bu model Tarık diğer adıyla ÇevikBir arkadaşımızın son çalışması.Kendisi bir süre işleri nedeniyle aramızda olamayacak.Modelini sizlerle paylaşmak için aracı olmamı istedi.Şu anda emekli olan babası için yapmış olduğu ve babasının kullandığı arabayı beğeninize sunarız. Düzenleyen seth |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 25/02/2006 Saat 21:12 |
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Gönderim Zamanı: 25/02/2006 Saat 21:13 |
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 25/02/2006 Saat 21:17 |
Tarık abinin Hummer dioramasını ne zaman göreceğiz nesimi abi.çok güzel olmuş.ellerinize sağlık.
Ukrayna Şahinlerini beklemekdeyim..... |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
seth
Gönderim Zamanı: 25/02/2006 Saat 21:29 |
melihcim Hummer ı bende görmedim daha doğrusu bilmiyordum gerekli çalışmalara başlarım hemen.
Akşam Tarık'taydım o yüzden Ukrayna Şahinlerini çekemedim.Pazartesiye kalır o.Gecikme için özür.... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 25/02/2006 Saat 22:33 |
Tek kelime ile bayıldım.Süper bir çalışma olmuş.Tebrik ederim.
Tarık uçak yapan bir arkadaş olarak bence sivil aracıda fazla gözden uzak tutmasın. Bu kalitede yapılan çalışmaları bizlerden esirgemesin. Bence yarışmada derece yapabilecek bir model. Gerek plaka gerek diğer dekal çalışmalarıda takdire şayan. Tekrar tebrik ederim. (İllaki çamurlayacaksınız dimi) :) |
|
touringstil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
Gönderim Zamanı: 25/02/2006 Saat 22:43 |
süper olmuş.bilhassa renk plaka ve resmi araç oluşu
Düzenleyen touringstil |
|
seth
Gönderim Zamanı: 25/02/2006 Saat 23:07 |
Orjinalini yazan: HAKAN
Tarık uçak yapan bir arkadaş olarak bence sivil aracıda fazla gözden uzak tutmasın. Hakan Bey teşekkürler. Tarık arkadaşımız sadece uçak yapmıyor onu söylemek isterim.Çok güzel otomobil modelleride var.Bu bir örnekti.Aslına bakarsanız bu modelide benim ısrarım üzerine sizlerle paylaşmayı kabul etti. Yarışmaya katılmayı kesinlikle istiyor ama galiba işleri buna engel olacak.Ama belki ben Tarık adına Ankara'ya getirebilirim bu modeli.İyi çalışmalar dileğimle.... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Gönderim Zamanı: 25/02/2006 Saat 23:11 |
Orjinalini yazan: touringstil
süper olmuş.bilhassa renk plaka ve resmi araç oluşu Yıldıray Bey kısaca bu modelin serüvenini anlatayım. Tarık babası için yıllardır bir model yapmak istiyordu.Onun için yapabileceği en iyi modelin Orman Bakanlığında çalıştığı zamanlarda devamlı kullandığı bu araç olacağına karar verdi.Renk ve plaka konusunda en iyi referans galiba Tarık'ın kendisi olurdu.Çünkü babası ile birlikte bu araçta çok yolculuk yapmış.Bunu görünce bende babama bir model yapayım diyorum ama ne olacağına karar veremedim doğrusu. İlginiz için teşekkürler.İyi çalışmalar.... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 25/02/2006 Saat 23:13 |
Orjinalini yazan: seth
Orjinalini yazan: HAKAN
Tarık uçak yapan bir arkadaş olarak bence sivil aracıda fazla gözden uzak tutmasın. Hakan Bey teşekkürler. Tarık arkadaşımız sadece uçak yapmıyor onu söylemek isterim.Çok güzel otomobil modelleride var.Bu bir örnekti.Aslına bakarsanız bu modelide benim ısrarım üzerine sizlerle paylaşmayı kabul etti. Yarışmaya katılmayı kesinlikle istiyor ama galiba işleri buna engel olacak.Ama belki ben Tarık adına Ankara'ya getirebilirim bu modeli.İyi çalışmalar dileğimle.... O zaman bu kadar güzel araçlar üretipte bizlerden esirgediği için Tarık cezalı. Tek ayak üstünde 8 milyondan 7 şer 7 şer geri sayacak :) İnşallah Tarığın işleri müsaade ederde hem Ankara'ya hem İstanbul'a getirme şansı olur. Açıkcası ben ve tüm arkadaşlarım görmek isterler. İnşallah kısmet olur. |
|
seth
Gönderim Zamanı: 25/02/2006 Saat 23:18 |
Umarım Hakan Bey
Ayrıca biz her zaman gelemesekte Türkiye'deki tüm modelcileri İzmir'de ağırlamaktan şeref duyarız.Zaten giderek azalan sayımızla bir arada olmalıyız düşüncesindeyim.Paylaşmak güzel bir duygu.Model Sitesi kurucularına buna vesile oldukları için teşekkürler.... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 25/02/2006 Saat 23:22 |
bir başka keyif bu kullanılan bir aracın modelini yapmak
ellerinize sağlık tebrikler çok güzel olmuş devamınıda bekleriz. |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 26/02/2006 Saat 00:28 |
Fikirde modelde gercekten harika tebrik ederim.
Diger bitmis modelleride gormek isteriz. |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 26/02/2006 Saat 00:30 |
Seyiri çok keyifli bir model olmuş. Hem hediye fikri olarak, hem modelin fikri olarak, hem de yapım kalitesi olarak çook güzel. Tarık Beyi adımıza tebrik edersiniz.
Selamlar. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
teomanK
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 277 |
Gönderim Zamanı: 26/02/2006 Saat 02:15 |
Sayın Tarık bey,öncdelikle böyle anlamlı bir modeli çalışmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
Babanızın görev yaptığı ve emekli olduğu Orman Genel Müdürlüğüne ait bu resmi plakalı aracı biz modelcilere zevkle izlettiğniz için size teşekkürlerimi sunuyorum. Daha nice böyle güzel modeller yapmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım. |
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 26/02/2006 Saat 02:20 |
Sevgili Tarık çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık.
Nezamandır bitmiş olarak görmek istiyordum kısmet burasıymış. Sevgili Nesimi sanada bu paylaşıma aracı olduğun için teşekkür etmek isterim. Selamlar |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 26/02/2006 Saat 03:48 |
Herbir parçasıyla çok güzel bir model.Tebrikler.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
seth
Gönderim Zamanı: 27/02/2006 Saat 18:38 |
Arkadaşlar ilgi ve görüşleriniz için hepinize Tarık adına teşekkür ederim.Tarık'ın böyle güzel modelleri ortaya çıkarıp bizlerle paylaşacağına eminim.Herkese iyi çalışmalar....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |