![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/02/2006 Saat 03:44 |
firma:Tamiya ölçek:1/35 model:Dragon Wagon....sorunsuz bir kit...bayağı detaylı...model yine Tamiyanın olive drap ı ile boyandı....bundan başka olive drap tanımıyorum dersem yalan olmaz...bunuda bir dip not olarak düşeyim...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() iyi modeller herkese... Düzenleyen F-4E |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
İzzet hocam ..yine çok güzel bir model ile karşımza çıktınız.Sizin çalışmalarınızı görünce bu işleri bırakmak geliyor içimden..ama neyapayım seviyorum işte...
Şimdi modeli biraz kritik edersek.....modelin tümü gerçekten süper..ancak ben özelikle çekicideki vinç aksamına bayıldım..Böyle kuvvetli bir realite...valla elelriniz dert görmesin... Selamlar. |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
ellerinize sağlık. bir sorum olacak ama, vinçte bulunan zincir metal mi ve kitten PE parçaçıkıyor mu?
|
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
evet metal...sanırım merdiven basamakları PE...kal sağlıcakla
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaki tank ne markadır?
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
hocam sende bizi kandırıyorsun gitmiş gerçeğinin resmini çekip koymuşsun lütfen yapma böyle bizi enayi yerine koyma! :P
süper usta ellerine sağlık muhteşem!! :) |
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
Idris cim arşivime baktım...Italeri gözüküyo bende....bi yanlışlık olmasın ama...kal sağlıcakla
|
|
![]() |
|
ahmetsen
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() |
Abi çok hoş olmuş eline sağlık
|
|
http://www.trncmodelci.com
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Sanırım bi yanlışlık var.
En dandik maketleri adam ettiğin için insan makedin markasından emin olamıyor tabii. Bu model (M4A3E8) tamiya ve Academyde var.İtalerisini görmedim hiç. Esas kalıp tamiya olup son derece berbat bi makettir. Academy bu kiti dahada berbat bi şekilde bastığından yapım süreci hafızaya kazınmıştır diye tahmin etmiştim. Son yıllarda Dragon yeni bi kalıp yaptıysa o başka. |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Mesajı bi daha okuyunca meramımı anlatamamışım gibi geldi.
O yüzden daha açık sorayım. Berbat tamiya makedi mi adam ettin yoksa dahada berbat olan Academy kopyayı mı? Senin cevapta bu makedin İtaleri olduğu yazıyor.Ama ben İtaleride hiç M4A3E8 gördüğümü hatırlamıyorum. Benim adım Hıdır marak ettiğim budur. |
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
o zaman kesinlikle academy dir Idris cim....haberin olsun...bende Tamiya ve Academy stoğu var bilirsin...ama dediğin gibi bu maket Tamiya değil kesinlikle...
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Tamiya, utancından olsa gerek, bu makedi uzun süredir basmıyor zaten.
Ellerine sağlık. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |