![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16/02/2006 Saat 03:42 |
Matchbox, 1/76....Mat vernik atmadım henüz:
![]() ![]() ![]() Zaygılar.... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada bunda yeni birşey denedim. Bir zamanlar "Tembel adam yaratıcı olur" gibi bir slogan vardı galiba doğru. Dekalleri atmadan önce parlak vernik atmaya üşendim, zira kuruması en aşa bir gün alacaktı. Bu yüzden ben de japonlasıvadım gelecek yüzeyleri. İşe yaradı da. Bakalım mat verniği yiyince ne hale gelecek. O da seneye artık:}
Düzenleyen Erinç Özgür |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş, özellikle kamoflaj. aracı diorama içinde görebilme şansımız olacak mı?
![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Bu durumu mat vernik gerektirmiyor bence.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Şöförün vizörünüde aç.
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Bu ölçekte bu boya işçiligi...doğrusu
![]() ![]() ![]() Kolay gelsin. Selamlar |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: saral100
Bu ölçekte bu boya işçiligi...doğrusu ![]() ![]() ![]() Kolay gelsin. Selamlar Neresi garip anlayamadım. |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar anlatamadım pardon. Bu büyük:}
![]() Arkadaşlar anlatamadım pardon. Bu büyük:} İdris abi, yakından görsen anlarsın neden gerektiğini. Parlamayacağı açılardan çektim fotoğrafları:} |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Atıver o vakit verniği.
Cumartesi görecem. |
|
![]() |
|
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık, ancak anlamadığım birşey var; Jagd Panzer IV L/70 kaç ölçek? 76 ölçek ise, yanındaki tank avcısı 144 ölçek filan olması gerekiyor???
![]() Düzenleyen volkan |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Nıhıhı öyle gerekiyor değil mi:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
anaaaa tank doğurmuş. juniorpanzer
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: panzerjager
anaaaa tank doğurmuş. juniorpanzer JNPZKW144 |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: volkan
Elinize sağlık, ancak anlamadığım birşey var; Jagd Panzer IV L/70 kaç ölçek? 76 ölçek ise, yanındaki tank avcısı 144 ölçek filan olması gerekiyor??? [8-}] öyle zaten Yalım arkadaşımız ölçek büyütüyor :) |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
gözler bozulmaya başladı demektir :)
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Yalım 1/76 büyük değil mi sana? 144 Marder'den sonra kesmemiştir...
Çok güzel olmuş, minik işçiliğini konuşturmuşsun, amma velakin o 144 marderi kibrit kutusundan çıkardıktan sonra bunu ne ile getireceksin onu düşünüyorum ben :D |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
Şimdi oldu :) Dragon'un 144 AFV lerinden mi bu Marder? Valla bravo size... Ellerinize sağlık...
nereden buldunuz bu kiti, yurtdışından mı sipariş? |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Yalım 1/76 büyük değil mi sana? 144 Marder'den sonra kesmemiştir... Çok güzel olmuş, minik işçiliğini konuşturmuşsun, amma velakin o 144 marderi kibrit kutusundan çıkardıktan sonra bunu ne ile getireceksin onu düşünüyorum ben :D Minyatürleri taşıdığı bir kutusu var. Bu akşam biz de yakından görelim. |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |