Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: CCM Open 2006-Resimler | |
Yazar | Mesaj |
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Konu: CCM Open 2006-Resimler Gönderim Zamanı: 12/02/2006 Saat 08:50 |
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 12/02/2006 Saat 11:45 |
Burak sende AF'yi takip etmişsin benim gibi.
Yalnız bu fotoları PC'ye nasıl kaydedeceğiz bilen var mı? |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 13/02/2006 Saat 00:08 |
Orjinalini yazan: benbeni
Yalnız bu fotoları PC'ye nasıl kaydedeceğiz bilen var mı? Biraz uzun, iki tane yol var. 1- Sayfada resmin olduğu frame'in üstünde bir yerde (resimde değil) fareyi tıklatın ki o frame seçilmiş olsun. Sonra Dosya-Farklı kaydet (veya Frame'i farklı kaydet) seçenekleri ile sayfayı web page olarak kaydedin. Bu kayıt ile, kaydettiğiniz klasörde bu sayfaya ait tüm resimlerin bulunduğu bir alt dosya oluşacaktır. Oradan bu resmi başka tarafa alıp o dosyayı ve web sayfa kaydınızı silin. Biraz uzun oldu ama işte size resim! 2- Bu metod bendeki bir resim işleme programı ile çalışıyor: Ekranda bir sayfa varken klavyede "print screen" tuşuna basıp, herhangi bir klasöre yapıştırıyorum. Bu tüm ekranı bmp olarak resimliyor. Sonra ilgili kısmı kesip (crop) jpg olarak kayıt ediyorum. Bendeki program Firehand Ember. Herhalde İrfanview veya Photoshop ile de çalışır. Windows gezgininde yapıştır komutu aktif olmadığı için bu metod işlemiyor. İyi denemeler... |
|
Mueve
Üye Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
Gönderim Zamanı: 13/02/2006 Saat 01:40 |
Ayrıca, opera browser kullanarak, klasik yöntemle kaydedilebiliyor.
|
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 13/02/2006 Saat 03:13 |
Şu operayı kullanmamak için direniyordum ama inadımdan vazgeçtim.Hemen kullanmaya başlıyorum.Teşekkürler
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 13/02/2006 Saat 03:43 |
Orjinalini yazan: benbeni
Burak sende AF'yi takip etmişsin benim gibi. Yalnız bu fotoları PC'ye nasıl kaydedeceğiz bilen var mı? Modelsitesi gibi AF'de hergun takip ediliyor |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |