Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: buda böyle bir klasik.... | |
Yazar | Mesaj |
F-4E
Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
Konu: buda böyle bir klasik.... Gönderim Zamanı: 11/02/2006 Saat 06:31 |
firma:Bandai ölçek:1/16 model:Bugatti Royale Type 4 i
renkler humbrol siyah ve kırmızı(60)....üzeri elbette glasürit vernik....buyrunuz.... |
|
F-4E
Gönderim Zamanı: 11/02/2006 Saat 06:33 |
arabacılara saygı ve sevgilerimle....Izzet Çelikoba |
|
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2006 Saat 17:45 |
Bu nedir yawwww?? Bu ne parlaklik, bu ne guzellik? Valla kendimi herzamanki gibi Cevahir'in hemen yakinindaki Sakallioglu Klasik arac dukkaninin onunde vitrinden iceriyi seyreder gibi hissettim.Orayi belki bazilariniz bilirler. Senelerdir orijinal ve toplanmis klasik araclarin satildigi bir galeri.
Tam zamaninin bilemiyorum ama bundan 3 ya da 4 sene once yine karli bir kis gununde magazanin onunden otobusle gecerken bir baktim ki iceride cillop gibi bir 57 Cehvrolet duruyor.Hemen mecidiyeköyde inip galeriye gittim. Millet galerinin icinde onunde durmuslar arabayi seyrediyorlar. Benim neredeyse dilim tutuldu. Ben boylesine guzel bir arac gormedim. Bakira beyaz renkte. ic dosemeleri bordo. Kisaca fabrikadan yeni cikmis gibi. Aracin fiyati oldukca uygundu. 13 milyar gibi bir rakamdi. O an kafama koydum bu araba benim dedim. Aracin bagajini incelerken, aracin sol arka kismi ile bagaj cizgisinin bulundugu yerde bir yirtilma gördüm. Biraz huylandim gibi o an. Eve gelince dedim ki ben bu arabayi aliyorum. Adamla da o an icin anlastim. Arabalardan cok iyi anlayan ve sanayide dukkani olan bir tanidigi aradim fikrini almak icin. Adam dedi sen delimisin? O arabaya benzin yetistiremezsin bir de heryere park edemezsin. Gelir biri vurur, çizer sen titiz adamsin hasta olursun dedi. Sonra dusununce hak verdim. Ama simdiki kafamla o arabayi kesin alirdi. Bazen fazla fikir sorup danismak iyi olmuyor. Arac o zaman satilmisti. Ama gecenlerde kasimpasadan gecerken iplikcinin orda yeni acilan araba galerisinde onu gordum. Demek ki alan oraya satmis. Su anki fiyati $35.000 |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2006 Saat 18:40 |
İzzet hocam, hoşgeldin ve Allah razı olsun. Kalkıp aynanın karşısına geçmeden saçları taramak kısmet oldu!
|
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2006 Saat 23:11 |
o kutunun içerisinde oturup şöförün gezdirmesi ayrı bir zevk olmalı...söförün yerinde olmak da ayrı bir zevk çok güzel elinize sağlık harika olmuş direksiyona bayıldım
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2006 Saat 23:53 |
Süper bi çalışma..bu klasik arabaları çok severerim..sizin elinizden çıkınca da başka güzel oluyor
Ellerinize sağlık. Selamlar |
|
sıpa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
Gönderim Zamanı: 12/02/2006 Saat 01:15 |
Mükemmel olmuş, elinize sağlık fakat bir şey merak ettim, siyah kırmızı rengi siz mi seçtiniz yoksa kitin verdiği bir renk kombinasyonu mu? Bu aracın gerçeğinin siyah kırmızısı varmıydı anımsayamadım da...
|
|
http://photobucket.com/albums/v730/dynakaos/
|
|
F-4E
Gönderim Zamanı: 12/02/2006 Saat 04:51 |
sevgili Doğa 2 çeşit renk kombinasyonu vardı....ben bu renkleri tercih ettim.....
ilgi ve alakanıza teşekkürler sevgili dostlar....Aslan kardeş anektod süper sevgi ve saygılarımla.... |
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 12/02/2006 Saat 09:51 |
Yine mükemmel Hocam..
Direksiyonu nasil yaptiginizi sorabilir miyim?? O ahsap görünüsü?? |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 12/02/2006 Saat 11:39 |
İzzet Abi bu modelin motor detayı yok mu?
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
F-4E
Gönderim Zamanı: 13/02/2006 Saat 08:11 |
Freeman yağlı boya ile....benim en iyi yardımcı malzemem....
Omer kardeş elbette var...ama kapatınca o kadar detaya gerek kalmadığı için vasat bir çalışma oldu motor için.... eyvallah Hakan....senide hayranlıkla izliyoruz...ama baksana her tarafa yetişmek imkansız....özellikle arabacılara.....herkeslerin ellerine sağlık... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |