Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: BMW Motorsiklet | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
F-4E
Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2006 Saat 09:14 |
sevgili Ceyhun,iyi bir konuya temas etmişin....hiç aklıma gelmedi inan....aslında böyle modellerin yanına bir humbrol boya kutusu koymakta fayda var sanırım....bi dahaki sefere bunuda hallederiz inşallah.....kal sağlıcakla
|
|
panzerjager
Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2006 Saat 09:18 |
bi üstadla komşuymuşuzda haberimiz yokmuş .ben beylikdüzünde adakentte oturuyorum. siz?
|
|
teomanK
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 277 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2006 Saat 09:42 |
Sayın İzzet bey, yine göz zevkimizi okşayıcı harika bir çalışma yapmışsın, çalışmaların hertürlü övgünün üstünde bir yerde, ne mutlu biz modelcilere ki senin gibi değerli, olağan üstü bir modelcinin eserlerini izleme keyfini yaşıyoruz.
Sonsuz saygılar sunarım. |
|
F-4E
Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2006 Saat 10:05 |
Teoman cım saygı bizden....nazik davranışın beni çok mutlu ediyor inan....ama senin yaptıklarında muhteşem....bu kadar mütevazi olmana gerek yok....hala o yarışmadaki anlar gözümün önüne geliyorda nasıl sabırla,nezaketle bizlere yaptığın o F-5(Turkish Stars)dekallerini...F-104 ün dekallerini anlatışın yokmu.....içimizin yağları erirdi....nerde o zamanlar böle el yapımı dekaller....geçen sene THY nin bi uçağını yapıyorduk....senin o güzel Turkish dekal setin çıkmazmı karşımıza.....işte böle değerli birisin sen....kal sağlıcakla
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |