Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: yurtdışından sipariş | |
<< Önceki Sayfa 15 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Lonewolf
Admin Group Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
Gönderim Zamanı: 02/02/2006 Saat 08:12 |
Genelde 3 ila 5 kit sipariş ederim. Sorun yaşamadım.
|
|
Kaank
|
|
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Gönderim Zamanı: 02/02/2006 Saat 08:21 |
En guvendigim daglara kar yagdi...
Hem Hannants'tan hemi de Pacificfront'tan verdigim iki siparisten de haber yok. 40 gun oldu Hayir mail atiyorum, cevap veren de yok. Hadi Pacificfront serseri herifin tekidir, cevap falan vermez de, Hannants'a da bir haller oldu Masallah dedigimiz sabaha cikmiyor yaw, peh ki peh |
|
Flashback
Üye Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
Gönderim Zamanı: 02/02/2006 Saat 09:05 |
Yaw benide luckymodel kazıkladı sanırım deneme amaçlı verdiğim sipariş geldi zaten 10$ falandı sonra giriştiğim pahalı sipariş hala gelmedi adamlar uyanık çıktı sanırım dedilerki lan bu kesin denemek için ucuz sipariş verdi bunu yollayalım heheheh,nerdeyse hljden siparişim gelecek yarın öbürgün ama luckymodelden çıt yok,hani biz bişey göndersek kuş gribi vardır falan diye geç gidebilirde,alakası yok dimi tamam tamam.
|
|
Tuna Onay
|
|
Lonewolf
Admin Group Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
Gönderim Zamanı: 02/02/2006 Saat 09:23 |
Luckymodel sipariş teslimi 10-60 gün sürebilir .
Gecikme sebebi genelde ürünün tedarik edilememesidir ki yurtiçinde internetten ürün satan bir firmanın 1 ayda ürünü gönderememesine şahit olmuşumdur. |
|
Kaank
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 02/02/2006 Saat 11:27 |
Beni de Hobby Link Japan vurdu arkadaşlar. Sipariş vereli 2 Hafta oldu, Mal ellerinde varmış, hala kargoya veremediler, yazık günah boşuna 2 haftadır bekliyorum.
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Gönderim Zamanı: 03/02/2006 Saat 00:59 |
Orjinalini yazan: Lonewolf
ki yurtiçinde internetten ürün satan bir firmanın 1 ayda ürünü gönderememesine şahit olmuşumdur. Aman abi etme, laf cikar |
|
Lonewolf
Gönderim Zamanı: 03/02/2006 Saat 02:30 |
Sözüm meclisten dışarı
Hani şu her bişeyi satan siteler var ya, onlardan biri ile böyle bir durum yaşamıştım. Coupling Sezon 3 DVD siparişi 1 ay boyunca tedarik sürecinde kaldı, sonra iptal ettik |
|
Kaank
|
|
USS Enterprise
Gönderim Zamanı: 03/02/2006 Saat 02:36 |
haa, tamam o zaman
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 03/02/2006 Saat 04:04 |
Arkadaşlar, HLJ den EMS le verdiğim sipariş postaya verilmiş. Bir de takip numarası verdiler. Şİmdi siprişimin nerede olduğunu kontrol etmek için, hangi siteyi kullanmam lazım? Bilen var mı?
|
|
|
|
USS Enterprise
Gönderim Zamanı: 03/02/2006 Saat 04:12 |
Bana da simdi Hannants'tan mail gelmis, yolladik abi aman kizma, sen adami naparsin Allah muhafaza diyorlar.
Yeniden yollayacaklar... |
|
CErginbas
Gönderim Zamanı: 09/02/2006 Saat 07:32 |
Selamlar
HLJ den EMS ile verdiğim sipariş bu gün eelime ulaştı. Postaya verilmesinden 6 gün sonra elimde. Hem de gümrüğe takılmasına rağmen. Bu arada posta gümrüğünü de görmüş olduk arkadaşlar. O kadar da korkulacak bir şey yokmuş. Kutu İstanbul'a dün vardı. Ertesi gün hemen gümrükten çağırdılar. Gittim 10 dakikadan daha kısa bir sürede, kutumu aldım. Para vere vere, 1 milyon pul parası verdim. Shipping için, 10 milyon fazla verdim, "Paketim nerdedir şimdi??" sorularıyla kendimi yiyip bitirmekten kurtuldum. Ems ten korkmanın bir alemi yokmuş. Bu arada, modellers marka carbon fiber decalleri çok gereksizmiş. Neredeyse dümdüz, siyah decal basıp vermişler. Scale motorsports'un şablonlu decalleri ise, bende mutluluktan ağlama hissi yarattı. Hayatımda ilk defa dokulu decal görüyorum. Carbon fiberi, parmakla hissetmek de ayrı bir keyif. Pahalı ama, hakikaten büyük fark var. Bakalım uygulaması da iyi mi? |
|
|
|
sinan akdem
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Gönderim Zamanı: 09/02/2006 Saat 21:42 |
lucky modele, sitelerinde stokta olduğu gözüken 2 kitin siparişi verdim. 1/48 F-104 kitinin kanopisi kırık yeni parça gelecek diye beni 1 ay beklettiler. sonra başka F-104 kiti al önerisi getirdiler bende o başka kitin kanopisini benim kite koymalarını önerdim (kanopiler aynı). sonra başka bir yalan uydurup kutuda ezik var kırık parçalar olabilir demeye başladılar. bunun üzerine tüm siparimi dün iptal ettim. bende inandırıcılıkları kalmadı. ayrıca göndermedikleri siparişin parasını da 1.5 ay önce kredi kartımdan çekmişlerdi onu da ödemek zorunda kaldım. parayıda kartıma chargeback yapacaklarmış.
sipariş yaparken bilginiz olsun derim. |
|
Sinan AKDEM
|
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 10/02/2006 Saat 11:08 |
Ceki bende ucuz diye Modelers'in karbon dekallerinden sipariş ettim.Elimizde patlayacak desene.
Sendeki karbon dekallerin karşılaştırmalı bir fotosunu koyar mısın? |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
yavozkan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
Gönderim Zamanı: 10/02/2006 Saat 19:27 |
Çalıştığım yerdeki Dış Ticaret Departmanında bir abimize sordum. İçeriğinin oyuncak niteliğinde olması nedeniyle bayramlar, yılbaşları dönemlerinde 2 ay önce 1 ay sonra olursa daha kolay geçer dedi.
Bir de 100 Euro'yu geçmezse, ama eğer geçerse faturayı düşük göstertilirse, olmadı parça parça sipariş verilirse şansının artacağını da ekledi. |
|
Ha gayret!
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 10/02/2006 Saat 19:56 |
Benim BMW 2002 en sonunda geldi!
Gümrüklü postaneye geldi, gittim ve mutlaka malın faturasını aradıklarını öğrendim. Yok ise internetten verdiğiniz siparişin çıktısını istiyorlar. 100 Euroya kadar (nakliye dahil toplam bedel) bir problem yok. Ondan sonra ticari ithalat olarak görülüyor ve beyannameler vs. iğrenç bir sürü işlem gerekiyor. Ben toplam 94 Euro olduğundan 2.25 YTL pul parası ile atlattım... |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 10/02/2006 Saat 20:56 |
Orjinalini yazan: CErginbas
Bu arada, modellers marka carbon fiber decalleri çok gereksizmiş. Neredeyse dümdüz, siyah decal basıp vermişler. Scale motorsports'un şablonlu decalleri ise, bende mutluluktan ağlama hissi yarattı. Hayatımda ilk defa dokulu decal görüyorum. Carbon fiberi, parmakla hissetmek de ayrı bir keyif. Pahalı ama, hakikaten büyük fark var. Bakalım uygulaması da iyi mi? Scale motorsports'un dekallerini gormedigimiz icin modellers'i dekal saniyormusuz desene E artik scale motorsports dekali siparis edecegiz demekki.. |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
judas
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
Gönderim Zamanı: 10/02/2006 Saat 21:46 |
Greatmodels son olarak bir rekor kırdı. Verdiğim sipariş 9 ncu gununde kapıya geldi.
|
|
feed the troll
|
|
ejdersozen
Üye Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
Gönderim Zamanı: 10/02/2006 Saat 22:12 |
Hannantsdan istediğim 4 parçalık sipariş 15 gün oldu. Şimdilk ses ses seda yok. Her an gelebilir diye postacı amcayı bekliyorum.
|
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
<< Önceki Sayfa 15 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |