![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Malzemeler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ahmetsen
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09/02/2006 Saat 08:31 |
Arkadaşlar , ustalar , abiler . Bir airbrush alacağımda . İki modelin arasında kaldım ne dersiniz. Hangisini tercih etmeliyim.
|
|
http://www.trncmodelci.com
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
şimdi,ikiside farklı amaçlar için aslında...ben 150 yi astar atmak yada geniş yüzeyleri boyamak için,100 SF yide kamo atarken geçişler için kullanıyorum...150 nin avantajı 3 değişik uçla beraber gelmesi...ancak alttan beslemeli olduğu için fine uçla kullanmaya pek elverişli değil bence...sonuçta ikiside çok iyi tabancalar...bana sorarsan 100G yi düşün derim...
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
İlk olarak tabanca alacak olsam, 100 LG + fine uc alırdım...
Ama 150 nin yapacagı işi yapan tabancam oldugu için 100 G aldım... |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
100 G
|
|
![]() |
|
ejdersozen
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
![]() ![]() ![]() |
Gereği düşünüldü. Oyum 100G'ye.
|
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
32 ölçek gibi büyük yüzeyler çalışıyorsanız boya haznesinin geniş olması nedeniyle 100LG modelini öneririm. Küçük yözüylerde ise 100G gayet iyi...
|
|
![]() |
|
pascalpati
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
![]() ![]() ![]() |
bende 100lg var, daha hakkını verdiğimi hiç sanmıyorum ama tam olarak türkçede bir karşılığını şu anda bulamadığım "workhorse" diye bir laf vardır ya, tam olarak o izlenimi veriyor. Geçenlerde temizlemeyi unutmuşum, 2 gün sonra başına geldim ve beni hiç üzmeden 5 dakikada temizlendi. 100g de herhalde böyledir. başta çekinip "double action" değil de "single action" mı alsam diye ama ilk günden beri bir kullanım zorluğu yaşamadım. tavsiye ederim.
|
|
Ulas Demirdag
|
|
![]() |
|
Big Lebowski
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
![]() ![]() ![]() |
Badger 100G modelini kullanıyorum ve olağanüstü memnunum.
Tavsiye edebilirim. |
|
![]() |
|
ahmetsen
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() |
tüm cemeatten tavsiyelerinden dolayı teşekür ediyorum . ALINDI ANLAŞILDI BİTTİ .
100 lg + FINe uç Alınacak |
|
http://www.trncmodelci.com
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |