Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yapım teknikleri | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Yapım teknikleri |
Konu: boyama kabini için hazır salyangoz fan | |
Yazar | Mesaj |
shazneci
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/12/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
Konu: boyama kabini için hazır salyangoz fan Gönderim Zamanı: 09/02/2006 Saat 07:27 |
Düzenleyen shazneci |
|
ayanpar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/04/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Gönderim Zamanı: 28/03/2008 Saat 10:50 |
****m satylyk mydyr, de?ilse benzerini neren buluruz?
|
|
Atila Yanpar
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 28/03/2008 Saat 11:33 |
Karaköy'de Per?embe Pazary denen bölgede bulursunuz. Burada so?utmacylar veya havalandyrma malzemesi satan yerlerde oluyor, çe?itli boy ve çeki? güçlerine sahip modeller var. Nerenin havasyny tahliye edece?inizi söylerseniz (?u kadar ?u kadar oda veya ?u ?u ölçülerde boyahane gibi) size daha rahat yardymcy olurlar.
E?er boyahane+hortum kullanacaksanyz ve hortum uzunca olacaksa iyi çeki?e sahip bir fan almanyz yararly olur. Düzeltme: Ankara'da oldu?unuzu ?imdi farkettim. Ankara'da bu tür yapy malzemecilerinin oldu?u yerler varsa oradaki so?utmacylarda veya havalandyrma malzemecilerinde vardyr. Bir pasajdan bahsetmi?lerdi ama ismini unuttum. Düzenleyen Emroglan - 28/03/2008 Saat 11:35 |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
ayanpar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/04/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Gönderim Zamanı: 28/03/2008 Saat 20:42 |
Te?ekkürler, ama sanyrym pahaly aletler bunlar. Bendeki buhar tahliye aspiratörüde i?e yaramyyor...
|
|
Atila Yanpar
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |