Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Import Garage (dioarma) | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Atilla Sülün
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 05/02/2006 Saat 20:21 |
peki bu tower hobbies ten nasıl alış veriş yapıyoruz? adım adım tarif eder misiniz? ben de çok iyi ingilizce yok da.
|
|
bmw_m5
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
Gönderim Zamanı: 06/02/2006 Saat 07:42 |
ilk önce üye oluyosu. sonra istediğin ürünleri sepetine atıyosun.. ancak dikkat etmen gereken şey yanında yeşil express işareti olmayan mallara yönelmemek.. çünkü onları yurtdışına yollamıyolar.. ödmeyi kredi kartı ile yapıyosun.numaranı yolla yeterli.. ha bide verdiğiniz kredi kartı mail order a kapalı ise işlem uzar. o yuzden telefonla kredi kartı bölümünü 24 saat arayıp işlemi yaptırabilirsin. sonrada bekliyosunki gelsin mallar. atilla ben baya bişiler almıştım ara ara ve kapıya geldi hep.ama postacının elinde taşıyabileceği ebatta şeyler almakta fayda var bence..
|
|
BMW-freude am fahren
|
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 07/02/2006 Saat 05:37 |
güzel olmuş bitişinde daha bir güzel olacak hep aklımın bir köşesinde böyle bir diorama.
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
Atilla Sülün
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 07/02/2006 Saat 05:57 |
yardım için teşekkürler. en kısa zamanda deneyeceğim.
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |