Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Takip edilen siteler? | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 07:14 |
modelsitesi dışında finescalemodeller i takip ediyorum.
herne kadar ing biliyorum desemde böyle sitelere girince yetersiz kaldığımı anlıyorum. ayrıca korkut abinin dediği gibi internette çevirilen geyik model yapımını olumsuz yönde etkilemekte |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 22:34 |
Orjinalini yazan: shazneci
gözden kaçırdığınız birşey var sanırım,modelciliğe yeni başlayanlar. birkaç aydır her akşam foruma girip tektek mesajları okuyor,birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. dolayısiyle benim gibi arkadaşların sizin gibi modelciliği profesyonel anlamda düşünmeleri yada yapmaları söz konusu olamaz. Bence sizleri biraz daha meşgul ediyor ama bu tarz bilgiler ve yönlendirmeler herkes için çok yararlı oluyor. emeklerinize teşekkürler İlginize teşekkürler.Bahsettiğiniz konu hakkında bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.Artı hepimizde öyle profesyonel modelci değiliz hala öğrenmeye çalıştığımız şeyler var. Yeni başlayan arkadaşlarımızada hemen hemen her konuda yardımcı olmaya büyük özen gösteren arkadaşlarımızda mevcut. Yeterki kafanıza takılan şeyi belirtin.İnanınki tahmin edebileceğinizden daha fazla cevap alacaksınız. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. |
|
HADES
Üye Kayıt Tarihi: 05/12/2005 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 118 |
Gönderim Zamanı: 07/02/2006 Saat 00:17 |
Bu saydıklarınızla beraber,kişisel sitelerden Masa Narita nın sitesi(naritafamily.com) favorim..
... ve Kitlerin tanıtıldığı kapsamlı sitelerden hangilerini tavsiye edbilirsiniz.. tesekkürler. |
|
Salih ARIT / BANDIRMA
|
|
BoMBaCi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 85 |
Gönderim Zamanı: 07/02/2006 Saat 10:27 |
sizlere ilaveten şu siteleride ekleyeyim naçizane,
www.ww2modelmaker.com www.primeportal.net www.track-link.net güzel sitelerdir, mühendisleri var, hepsi okumuş çocuklar... |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |