Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Subaru İmp. WRC 2001 Great Britain | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
impreza
Üye Kayıt Tarihi: 12/11/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
Gönderim Zamanı: 02/02/2006 Saat 08:30 |
arkadaslar ben burada uhutac bulamadım ama pritt multi-tack buldum ve onu aldım aynı malzeme. daha deneme fırsatım olmadı en kısa zamannda deneyeceğim.
|
|
impreza
watashi wa Toruko-jin desu |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 02/02/2006 Saat 11:22 |
SAyın impreza, mal uhutacin aynısı. Rahatlıkla kullanabilirsin.
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
impreza
Üye Kayıt Tarihi: 12/11/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2006 Saat 22:23 |
arkadaslar alt takım bitmek üzere ben tek tek parcalar yerine belirli gruplarla basacam resimleri.
saygılar |
|
impreza
|
impreza
Gönderim Zamanı: 01/04/2006 Saat 22:01 |
merhaba arkadaslar
uzun bi duraklama döneminden sonra bu modele devam edeceğim. araya bicok sey girdi ve üretimi ertelemiştim. bu modelde mıcro-sol ve micro set kullanmak niyetindeyim. henüz bu ürünleri almadım ama kullanan arkadaslar bana nasıl uygulayacagım hakkında bilgi verirlerse sevinirim. Düzenleyen impreza |
|
impreza
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |