Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: süprizzz | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
KursadA
Üye Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 30/01/2006 Saat 04:24 |
Isiklandirma guzel olmus, yeni filmde daha da guzel, elinize saglik. Silahlari eger tam olarak yapistirmadiysaniz kanat ucuna taktiginiz Sparrow'lari AMRAAM'larla degistirmeyi dusunur musunuz? O zaman modeliniz daha gercekci olacaktir.
Not: Bir dahaki sefere bu projede kullandiginiz gibi nispeten cok yer kaplayan bir 2-transistor bistable devre yerine LM3909(ya da ECG876)tabanli bir devre kullanirsaniz devre alaninizi tahminen dortte bire indirmek mumkun olur. Biraz daha pahaliya gelmekle beraber devreyi tek bir kalem pille calistirabileceginiz gibi sadece iki tane elektrolitik kapasitor disinda da harici devre elemanina ihtiyac duymazsiniz. Düzenleyen KursadA |
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 30/01/2006 Saat 04:37 |
verdiğiniz fikir çok güzel entegre olaylarına girmek istemeyişimin sebebi arıza ile karşılaşmaktan korktuğumdandı ayrıca yanma sürelerini tutturmak için onlarca kondansatörle deneme yanılmayla devre tamamlanmıştı...
ilk defa denediğim için bazı sıkıntılar yaşandı tabii ayrıca silahların dağılımı konusunda dediğiniz tamamiyle doğru lambalara o kadar çok takıldım ki faretmedim bile dün oy61 in uyarısıyla uyandım işe beğendiğiniz için teşekkürler. şu anda yaptığım bir projede ne555 entegre ile flaşör yapıyorum |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 31/01/2006 Saat 23:03 |
tarıkcım siteye yeni dahil oldum.
Video ları görme şansım olmadı ama ben maketi gördüğümde düşüncemi söylemiştim harika olmuş bende istiyorum. Tekrar eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |