Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Castrol Supra/Finiş | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Varol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 22/01/2006 Saat 20:54 |
Hakan Bey,
Herzamanki gibi harika!Ellerinize sağlık... Sait |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 22/01/2006 Saat 21:16 |
Orjinalini yazan: Ares
Ön kanattaki adidaz ve üstündeki yazının öne, arka kanattaki castrol dekalininde arkaya kayık olması haricinde leziz gözüküyor, son kat vernik var mıdır yoksa nedir? Teşekkürler,valla plandaki yerlere sadık kalmaya çalıştım(fazlasiyle)ama genede yamukluk yada eğrilik varsa buda tamamen benim hatamdan kaynaklanıyordur. Vernik işine gelince,aracın üstündeki şeffaf parçalar tam olarak yerlerine monte edilmedi.Bunun sebebi ise vernik atılacak olması. Eğer neden vernik atılmadı derseniz;elimdeki şeffaf vernik bayağı sararmış.Şimdi bunu atsam renk sarıya dönecek işte bu yüzden şimdilik verniksiz.İleride parlak vernik atılacak. Bu arada diğer arkadaşlarımın güzel reply'lerine en içten teşekkürlerimle. |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 22/01/2006 Saat 23:14 |
Hakan abi bomba olmuş.Sonsuz tebrikler. Bu aracın yanında birde Sard Supra modeli olursa dehşet olur.
Siz bana niye Amerikan araç yapmıyorsun diyordunuz.Şimdi soruyorum, şu yarış modellerinden ayrılmak kolay mı? Şaka bir kenara bende birkaç tane AMT stok yaptım.İşin garibi ben herhalde kaliteli ve düzgün modellerini almışım.Kalite olarak Tamiya'yı aratmadı bana.Yakında bir tane Baldwin Camaro yapacağım. |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 23/01/2006 Saat 00:17 |
Orjinalini yazan: benbeni
Yakında bir tane Baldwin Camaro yapacağım. Ooo senin kalitende nasıl olacak şimdiden merakla beklemeye başladım.Umarım fazla bekletmezsin beni/bizleri. Teşekkürler. |
|
endikasyon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 23/01/2006 Saat 04:55 |
hakan abi çok iyi olmuş ya senin kitlerin arasında en iyilerinden biri oldu bence decal uygulamaları gayet basarılı gorunuyor boyasına diyecek yok zaten de yanlış gormuyorsam aracın sag taraf on ve arka lastiklerindeki decallerin hizası tutmamış gibi geldi bana eger sen de fark ettiysen ben de o decaller den fazla olacak verebilirim (umarım yanlış görmemişimdir malum sınav zamanı kafa karışık)
bole decalli kitlere devam etmeni tavsiye ederim sana haddim olmayarak KORAY BAYRAMOĞLU |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 23/01/2006 Saat 05:30 |
Orjinalini yazan: HAKAN
Orjinalini yazan: benbeni
Yakında bir tane Baldwin Camaro yapacağım. Ooo senin kalitende nasıl olacak şimdiden merakla beklemeye başladım.Umarım fazla bekletmezsin beni/bizleri. Teşekkürler. Hakan abi bundan önce de yazdım.Yine de yazacağım.Çünkü ne kadar yazsam az olur.Bu hobiye başlarken sizler elimden tutmasaydınız bu seviyeye asla gelemezdim.Daha sizlerden öğreneceğim çok şey var.Hepinize teşekkürler. Lastik dekalleri konusunda ben dekallerin üstüne bolca Microsol sürüyorum.Mat vernik de olur senin yaptığın gibi ama belki vernik lastik üzerinde kalın bir tabaka oluşturabilir. |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
HAKAN
Gönderim Zamanı: 24/01/2006 Saat 02:45 |
Orjinalini yazan: endikasyon
hakan abi çok iyi olmuş ya senin kitlerin arasında en iyilerinden biri oldu bence decal uygulamaları gayet basarılı gorunuyor boyasına diyecek yok zaten de yanlış gormuyorsam aracın sag taraf on ve arka lastiklerindeki decallerin hizası tutmamış gibi geldi bana eger sen de fark ettiysen ben de o decaller den fazla olacak verebilirim (umarım yanlış görmemişimdir malum sınav zamanı kafa karışık) bole decalli kitlere devam etmeni tavsiye ederim sana haddim olmayarak KORAY BAYRAMOĞLU Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim Koray'cığım. Eldeki malzemelerle bir şeyler ortaya çıkartmaya çalışıyorum işte.Şu sınav tripleri bir bitsinde artık sendende bekliyoruz bir şeyler.Bir alpinle bizi kandıramazsın. |
|
HAKAN
Gönderim Zamanı: 24/01/2006 Saat 02:49 |
[/QUOTE] Hakan abi bundan önce de yazdım.Yine de yazacağım.Çünkü ne kadar yazsam az olur.Bu hobiye başlarken sizler elimden tutmasaydınız bu seviyeye asla gelemezdim.Daha sizlerden öğreneceğim çok şey var.Hepinize teşekkürler. [/QUOTE] Ömerciğim sendeki bu kabiliyet olmasa biz ne yapabilirizki.Taşıma suyla değirmen dönmez derler.Bizler bir yere kadar,ne yapıyorsan kendin yapıyorsun.Başarısana ait.Genede vefalı davranışından ötürü tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Düzenleyen HAKAN |
|
Atilla Sülün
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2006 Saat 20:52 |
hakan abi eline sağlık.
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 25/01/2006 Saat 17:00 |
Hakan abi bu araca karsi ayri bir sevgim var .Bundan 8-9 sene once aldigim ilk RC arabam Tamiya marka elektirikli bir aracti ve uzerindeki kep Tamiya Tom's Castrol Supra idi.Uzerindeki kebi hurda ettim ama jantlari o kadar guzeldiki kullanmaya kiyamayip opsiyon jant alip orjinal jantlarini saklamistim.Simdi evde vitrin pozisyonunda duran benzinli arac uzerinde ayni jantlar var
Tabi 1/24 kitide aldik yapilacak en kisa zamanda Ahh guzeldi o gunler .. |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
sıpa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
Gönderim Zamanı: 25/01/2006 Saat 23:44 |
Çok güzel olmuş hakan abi , süper de bir kit sanırım...Aslında bulunabilse bir de alıp modifiyeli cadde arabası yapılsa çok yakışır bu araca :)
|
|
http://photobucket.com/albums/v730/dynakaos/
|
|
HAKAN
Gönderim Zamanı: 26/01/2006 Saat 23:14 |
Vay Burakcığım eski günler debreşti desene.Bu arada nostaljiye bu kadar takılma yahu daha yaşın kaç.:)
Teşekkür ederim sıpa kardeşim.İnşallah buluruzda düşündüğün şey gerçekleşir.Ben şimdiden aramaya başladım.:) Düzenleyen HAKAN |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 27/01/2006 Saat 05:58 |
Vay Burakcığım eski günler debreşti desene.Bu arada nostaljiye bu kadar takılma yahu daha yaşın kaç.:) Yanlis anlama bugunlerde guzel ab Her yasin ayri guzelligi |
|
Burak BALKIR
|
BUROCK
Gönderim Zamanı: 27/01/2006 Saat 05:59 |
Teşekkür ederim sıpa kardeşim.İnşallah buluruzda düşündüğün şey gerçekleşir.Ben şimdiden aramaya başladım.:) hlj 'de mevcut abi hemen atlayin bence |
|
Burak BALKIR
|
HAKAN
Gönderim Zamanı: 29/01/2006 Saat 22:22 |
Orjinalini yazan: BUROCK
Teşekkür ederim sıpa kardeşim.İnşallah buluruzda düşündüğün şey gerçekleşir.Ben şimdiden aramaya başladım.:) hlj 'de mevcut abi hemen atlayin bence Ok hemen takılalım bakalım. Teşekkürler. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |