Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Mitsubishi Lancer Evo VII WRC resimleri | |
Yazar | Mesaj |
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Konu: Mitsubishi Lancer Evo VII WRC resimleri Gönderim Zamanı: 27/01/2006 Saat 18:14 |
Selam
Sınavlar bitince ısınma kiti olarak Mitsubishi Lancer Evo VII WRC ye başlayacağım. Yanlız, referans fotoğrafı bulmakta sıkıntı çektim. Yardımcı olabileceklere duyurulur. Bu soğukta da balkonnda nasıl boya yapacaksak artık... Allah sonumuzu hayır etsin... |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 27/01/2006 Saat 19:47 |
Ceki mail adresini pm at yollayayim bende olanlardan
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 28/01/2006 Saat 02:45 |
CEki verdiğim linkte bayağı resim var.Ayrıca sana verdiğim gmail adresini saat 22:00 gibi kontrol et.Oraya da birşeyler yollacağım.
evo wrc |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 28/01/2006 Saat 03:15 |
Ömer
seninde linkde verdiğin gibi google dan aradım, ancak bana tavandaki hava girişinin yakın çekim fotosu lazım. Tamiya çift parça vermiş, macunlayıp tek parça görünümüne soksam mı diye düşünüyorum? |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |