![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
guderian
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/01/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26/01/2006 Saat 08:36 |
herkese merhaba!Tamiya 1/35 PZKPFW 4 AUSF.D kitini almayı düsünüyorum!daha önce yapan veya bilgisi olan varsa nasıl bir kittir? herkese kolay gelsin!!
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Daha evvelki Pz4 lere nazaran daha iyi bir maket.
Büyük bir problemi yok.Epey aksesuar içeriyor üstelik. Bu aralar bir alternatifi(tristar) piyasaya çıktı.Yakında Dragondanda bekliyorum bi tane.Ancak Tristarı ülkemizde bulmak zor. Tamiya oldukça ucuz üstelik. |
|
![]() |
|
Ediz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: guderian
herkese merhaba!Tamiya 1/35 PZKPFW 4 AUSF.D kitini almayı düsünüyorum!daha önce yapan veya bilgisi olan varsa nasıl bir kittir? herkese kolay gelsin!! Bu link en azından kutu içeriği hakkında bir fikir verebilir. http://www.1999.co.jp/asp/GoodsDetails_e.asp?Bno=&Typ1_c=102 &Typ2_c=103&Typ3_c=616&SPage=4&SC=82&SN=Military+1%2F35+%28T anks%29&It_c=10000210&andor=0&scope=0&scope2=0&thumb=1&sortI D=1&urikire=1&sort_sort=0&ItKey=&app_url=shop_right_e.asp Düzenleyen Ediz |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Alın yapın guzel, sorunsuz bir kittir. Hatta 1967 yılında kazandığı bir de ödülü var herhalde
![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Benim ilk tankımdır.. tavsiyee ederim.. nispeten iyi bir kalıbı vardır.. sevgiler
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
guderian
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/01/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
link için ve hersey için tesekkürler iyiki danışmısım size!!
![]() |
|
![]() |
|
BoMBaCi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 85 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: İDRİS
Bu aralar bir alternatifi(tristar) piyasaya çıktı. Yakında Dragondanda bekliyorum bi tane. Dragon Pz IV Ausf D çıkaracağına dair bir açıklama yapmıyor sitesinde fakat Pz IV Ausf B çıkardık diyor, ama ben göremedim hiç bir yerde, haberin varmıdır üstat? Bu arada son çıkardıkları Pz IV Ausf D kitinde filmi koparmışlar... ( http://www.dragonmodelsltd.com/html/6265main.htm ) Birde en hoşuma giden kısım, tekerleklerin dışındaki lastik kısmı ayrı vermişler, geçmeli oluyor ki, kauçuk boyama hadisesinden kurtulduk, darısı diğer tanklara... |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/trist ar/tri35017.htm
Bu Pz-4C Tristar http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/trist ar/tri35015.htm Buda Pz-4D Tristar http://www.dragonmodelsltd.com/html/6265main.htm Dragon Pz-4D |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Bu arada sorunu tam anlayamadım.Aradığın "B" mi?
|
|
![]() |
|
BoMBaCi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 85 |
![]() ![]() ![]() |
Kelime hatası yapmışım kusura bakma, Ausf F e gitti kafam...
|
|
![]() |
|
BoMBaCi
![]() ![]() ![]() |
Ausf B aradım internette ama göremedim (en azından luckymodel ve greatmodels te) birde Ausf A varmı bildiğin?
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Bu saatten sonra illa çıkarır Tristar ve Dragon.
Acele etme. |
|
![]() |
|
BoMBaCi
![]() ![]() ![]() |
yok acelem yok, sadece merak... bunlar bu hızla Pantherleride yeni kalıp yapacaklar gibi görünüyor...
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Eski olan herşeyi yenileyecekler gibi.
Fukara kalacağız ![]() |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
G dışındaki panterleri yeni kalıpladılar zaten
![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
BoMBaCi
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: judas
G dışındaki panterleri yeni kalıpladılar zaten ![]() Belli olmaz bu Çin-çonların işi, yılbaşına bakmışızki yeni kalıp Pantherler gelmiş, bu arada yeni panzer IV lerde, tekerleklerdeki lastik olan kısmın, ekstra verilmesi, lastik boyamaktan baymış biri olarak acaip hoşuma gitti... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |