Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Metal Track... | |
Yazar | Mesaj |
SolidSnake
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Konu: Metal Track... Gönderim Zamanı: 27/01/2006 Saat 02:21 |
Barkın Abim nerelerdesin hele bi duy sesimi, özledim seni...bir derdim varki, sensin çare (bilen herkesten bekliorum fikir)...hele hele bi derdim varki ciddi ciddi konuşmam gerekio seninle...olay maket değil ama...
Neyse arkadaşlar durum şu...Panzer IV H, Tiger I Late ve Panzer II ye metal track ihtiyacım var...ne almalı arkadaşlar??? |
|
Silencer Whisper The Gun Shot
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 27/01/2006 Saat 05:51 |
Barkin bey forumdan ayrildigina dair bir topic acmisti 2-3 gun once malesef Bilginize..
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
BoMBaCi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 85 |
Gönderim Zamanı: 27/01/2006 Saat 08:41 |
Hocam selam,
Friulmodel tavsiye edebilirim, Fiyatı biraz pahalı (37 dolar civarı) ama Tiger Late için aldıklarım, oldukça hoşuma gitmişti... www.greatmodels.com a bir bakın. Kolay gelsin |
|
SolidSnake
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 27/01/2006 Saat 17:44 |
Teşekkürler...Bi de ModelKastan verdı hatırlardığım kadarıyla ama...Friul daha iyi sanırım. Bir bakalım hele...
|
|
Silencer Whisper The Gun Shot
|
|
BoMBaCi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 85 |
Gönderim Zamanı: 27/01/2006 Saat 19:08 |
Modelkasten trackler plastik bazlıdır, ama "workable" tabir edilen cinstendir. fiyat olarak nispeten ucuzdur ama... Bu arada bazı kitler için Friulmodel track kullanacaksanız, bazı kitlerde Drive Sprocket (CER Dişlisi) ve Idler Wheel (CER Dişlisinin tam zıttı tarafta bulunan, boştaki tekerlek [türkçesini bilmiyorum, bilen varsa bi zahmet yazsın]) satın almanız gerekebilir, çünkü plastik olanları, metal trackleri taşırken zorlanıyorlar... Para tuzağı gibi geliyor bana :)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |