Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Araba >Elektrikli< | |
Modelsitesi Forumu : Uzaktan Kumandalı Modeller : Araba >Elektrikli< |
Konu: RC Drift-video | |
Yazar | Mesaj |
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Konu: RC Drift-video Gönderim Zamanı: 24/01/2006 Saat 08:18 |
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2006 Saat 09:52 |
Kesinlikle muhteşem! Kaydettim.
|
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2006 Saat 11:50 |
çekim çok kaliteli gecenlerde bir Mini-Z aldım vakit buldukca evde turluyorum çok zevkli oluyor
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2006 Saat 17:14 |
Orjinalini yazan: crow
çekim çok kaliteli gecenlerde bir Mini-Z aldım vakit buldukca evde turluyorum çok zevkli oluyor Oyle evde turlamakla olmaz Ares rakip ariyormus yarislara katilin |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2006 Saat 19:44 |
Orjinalini yazan: BUROCK
Orjinalini yazan: crow
çekim çok kaliteli gecenlerde bir Mini-Z aldım vakit buldukca evde turluyorum çok zevkli oluyor Oyle evde turlamakla olmaz Ares rakip ariyormus yarislara katilin geçen yılki yarışmada seyretmiştim yarışan arkadaşları çok hoşuma gitmişti ben marşa basarken arkadaşlar bayrak ayna yaparlar ben evde devam yani köpeğim bu işe çok sinir oluyor gecen ağzından zor aldım, birde bu mu çıktı dergibi bakıp kirizlere giriyor sesini duysun deliriyor kışın evde iyi anteremen oluyor hem bana hemde ona. |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
YODA
Üye Kayıt Tarihi: 20/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
Gönderim Zamanı: 05/07/2007 Saat 19:21 |
bu harika görüntülerden sonra gaza geldim...
Drift için ne tür lastikler kullanylyyor? |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |