![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21/01/2006 Saat 00:29 |
Selamlar,
Kit; Tamiya nın 35 ölçeğindeki modeli. 44-45 kışında gececek olan bir diorama için yaptım ve eskittim. Üstündeki eskitme tekniği Barkın hocanın gecenlerde Pz.4 üzerinde denediği tekniğin biraz daha abartılmışı. Boya çizilmeleri için enamel üstü akrilik boya tekniğini kullandım. Yalnız makinayı eski işçiliğimle topladığım için biraz sagında solunda gariplikler olabilir mazur görün... Kolay gelsin herkese. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen judas |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
wampum
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/08/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Ayhan, ellerine sağlık kardeşim.. Harika bir model olmuş.
Sevgili Barkın'ın bu tekniğini ben de ilgiyle ve hayretle takip etmiştim forumda. Bize harika bir hocalık yaptı doğrusu o çalışmasıyla.. Ben de ilk fırsatta taklit edeceğim kendisini.. Selamlar |
|
![]() |
|
me109
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
altına bakmam lazım
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Eskitme çok hoş olmuş. Affınıza sığınarak birşey soracağım kule gövdeye göre biraz sırıtmıyor mu? Ben afv'den pek anlamam ama.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Dediğiniz doğru aslında. Taretin daha az kirleneceğini düşünmüştüm. Biraz da resimdeki ışıktan dolayı beyaz bu kadar abartılı duruyor...
Teşekkürler... |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Rus tankı dediğin böyle pis olur.
Eline sağlık güzel görünüyor. |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() pis olur tabi adamlar tavaya krep döker gibi tank döktükleri icin.. piss olur.. cok olur...pasli olur.. ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.
![]() ![]() ![]() ![]() Selamlar |
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Pisliğin ve çamurun böylesine yakıştığı başka tank bilmiyorum.
Teşşekkürler Herkese... |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş daaaaaaa, daha da eskir bu
![]() Bi kamyon daha yapiim de eskitme gazım azalsın:) çok hoş eline sağlık.. |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Ayhan eline sağlık çok çekici duruyor..
Taretin beyazlığı da; oraya kadar çamurlu suya girmişti ya, ondandır... ![]() |
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Korkut
oraya kadar çamurlu suya girmişti ya, ondandır... ![]() Di mi abi hatta biz oradaydık; di ![]() Sagolun varolun... |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle! Ben gördüğümü söylüyorum!
![]() |
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Ayhan bey;
Elinize sağlık. Harika olmuş. Her modeliniz bir öncekinden daha güzel sonuçlanıyor. Bu kaliteyle, yarışmada AKA şenliği olacak. |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
Ayhan bey ellerinize sağlık, eskitme güzel olmuş
![]() ![]() bu arada kupola biraz daha eskitme istiyo bence. ayakaltı bir yer ya o yüzden ![]() Düzenleyen panzerjager |
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Barkın ve Burak beyler sagolun...
Biraz daha elden gececek sagı solu. Bazı kısımlar gercektende cok kontrast yaratacak şekilde beyaz kalmıs. Sizinki iki ay sürmez bence... ![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
feed the troll
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |