Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: telefon kartları | |
Yazar | Mesaj |
hudaverdi
Üye Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
Konu: telefon kartları Gönderim Zamanı: 20/01/2006 Saat 09:13 |
cep telefonu icat oldu,telefon kartları unutuldu...bi telefon kulübesinin yanından geçerken,sağına-soluna-önüne-arkasına bi bakın......
bir süredir tlf kartlarında ilk dönem tuaf tayyarelerinin resimleri var.doğru resimlenmişmidir bilemem ama referans olarak kullanılabilir.ayrıca yeni kartlar eskisi gibi ince plastiğe değil,kalın ve sert plastiğe basılıyor.yani kesip parça yapımında(zırh,kabin,bölme vs)kullanılabilir,teneke meşrubat kutusu ve kredi kartı-iskambil kartı kullanan arkadaşlar olmuştu.bunlar da değerlendirilebilir.arkasındakı metal çip ise parçalanıp metal parça olarak kullanılabilecek gibi. bi düşünsek mi acaba:?..... |
|
Mueve
Üye Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
Gönderim Zamanı: 20/01/2006 Saat 09:30 |
Ben daha geçenlerde aldım ama üzerinde Erhan Öztürk e ait sincap balığı fotoğrafı var.
Türk Hava Kuvvetleri serisi harikaymış. |
|
mk_ozkir
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 296 |
Gönderim Zamanı: 20/01/2006 Saat 09:34 |
erhan hocamın fotoğrafları iyidir( bir çoğu hepsi değil), ama bu kartlardan ben de toplamaya başladım gayet güzeller
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |