![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: BUROCK
Elemanlarin bu resimdeki pozisyonu tehlikeli baska dioramalarada esin kaynagi olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolay gelsin |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
Flashback
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
![]() ![]() ![]() |
Elemanlarin bu resimdeki pozisyonu tehlikeli baska dioramalarada esin kaynagi olabilir ![]() ![]() Gecenin 2sinde öldüm gülmekten teşekkür ederim. ![]() |
|
Tuna Onay
|
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Elemanlarin bu resimdeki pozisyonu tehlikeli baska dioramalarada esin kaynagi olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Modele devam.Motor parçaları ve şasi birleştirilip Revell 90 ile boyandı. ![]() ![]() Ön takım önce Chrome Silver spreyle boyandı.Sonra maskeleyip alt tarafı yine Revell 90 ile boyadım. ![]() Düzenleyen benbeni |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
kolay gelsin
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Bu chrome silver guzel biseymis
![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Fazla post yanlışlıkla
![]() Düzenleyen benbeni |
|
|
|
![]() |
|
benbeni
![]() ![]() ![]() |
Devam ediyoruz
Egzos borularını çapaklardan temizleyip Tamiya x-10 ile boyadım. ![]() Radyatörleri Tamiya x-18 ,radyatör kapağını ise Model Master 1144 ile boyadım. ![]() Zincir ve arka takımı da boyadık. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Ömer eline sağlık. Bu ön takımlarda kullandığın chrome silver, hangi marka ve renk kodu nedir? BU aralar bu metalik renklere taktım da.
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
benbeni
![]() ![]() ![]() |
Ceki chrome silver olarak kullandığım sprey, dupli-color'un ürettiği ve Türkiye'de raykon markasıyla satılan sprey boya.Boya kodu:170188
raykon |
|
|
|
![]() |
|
benbeni
![]() ![]() ![]() |
İskeletin ana boyasından sonra ufak tefek parçalarını boyayıp monte ettim.
![]() Motorun da parçalarını boyadıktan sonra kablo çekme işin halletim. ![]() ![]() Düzenleyen benbeni |
|
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel görünüyor.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oy61
Çok güzel görünüyor. +1 |
|
Burak BALKIR
|
![]() |
|
crow
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oy61
Çok güzel görünüyor. +1 +2 |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
benbeni
![]() ![]() ![]() |
Orta süspansiyon tamam.
![]() Fren disklerini de Testors Metalizer Aluminyum Plate ile boyadım.Disklerin iç kısmını sonra boyayacağım. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerine sağlık harika gidiyorsun..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BUROCK
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Korkut
Ellerine sağlık harika gidiyorsun.. ![]() ![]() ![]() +1 ![]() |
|
Burak BALKIR
|
![]() |
|
crow
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Korkut
Ellerine sağlık harika gidiyorsun.. ![]() ![]() ![]() +1 ![]() +2 |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Muhteşem,muhteşem,muhteşem.Daha ne diyim abi.Perfecto.
![]() |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |