Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: Gunze Eskitme Boya Setleri | |
Yazar | Mesaj |
tansel yılmaz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Konu: Gunze Eskitme Boya Setleri Gönderim Zamanı: 16/09/2005 Saat 19:37 |
gunze boya seti demişken,gunzenin eskitme boya setini almıştım. setteki rough gray .rough sand renkleri adı üstünde pütürlü boyalar.içinde mikro kum tanecikleri var.buyüzden airbrushla bunları atmayı denedim olmadı tabiki.tanecikler aninda tıkıtor aleti.aslında doğru uygulanırsa çok güzel efekt verecek gibi duruyor.bu tür boyalar için ne gibi teknikler uygulayabiliriz. aklıma akrilik yıkama dışında bişey gelmedi..
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 16/09/2005 Saat 20:17 |
Medium ya da Large uç takıp pistoleyle tekrar deneyiniz.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
tansel yılmaz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Gönderim Zamanı: 16/09/2005 Saat 21:13 |
barkın bey alet revell standart class pistole. dolayısıyla bu şansım yok.(yeni bi pistole almak için alın size bir sebebim daha oldu:) ama evde ekonomik tedbirler uyguladığım dönemde bunu hatuna nasıl izah edicem sorun orda)
|
|
Atilla Sülün
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 17/09/2005 Saat 00:53 |
bende aztek a 470 var. sanırım onda bu tip boyama için bir uç olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |