Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: kaybettim | |
Yazar | Mesaj |
SS_leibstandart
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Konu: kaybettim Gönderim Zamanı: 19/01/2006 Saat 03:22 |
schwimmwagen'imin yapım kılavuzunu kaybettim hükümsüzdür... Arkadaşlar type 166 schwimmwagen'imin yapım kılavuzu kayboldu bulamıyorum, tamiya'nın 1/35 ölçekli bir kiti yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler...
|
|
Güneş yiyen fenris'in,yarısı çürümüş hel'in ve arzın yılanı jormungand'ın babasıyım. ben yaralı dudak loki'yim,yalanlar erbabı loki'yim.ben loki'yim, ateşim,zekayım ve nefretin ta kendisiyim.
|
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 19/01/2006 Saat 04:23 |
belki bu işinize yarayabilir
http://www.old.modelarstwo.org.pl/pojazdy/dodatki/aber/35080 /35080_5.html |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
SS_leibstandart
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Gönderim Zamanı: 19/01/2006 Saat 04:26 |
tamiya'nın yapım kılavuzunu bulabileceğimiz bir site ya da biyer yokmudur acaba
|
|
Güneş yiyen fenris'in,yarısı çürümüş hel'in ve arzın yılanı jormungand'ın babasıyım. ben yaralı dudak loki'yim,yalanlar erbabı loki'yim.ben loki'yim, ateşim,zekayım ve nefretin ta kendisiyim.
|
|
Burak Öztan
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
Gönderim Zamanı: 19/01/2006 Saat 04:34 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |