![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Eğer gözlerim yanılıyorsa ya da bilgi yanlışım varsa şimdiden özür dilerim ama ön farda şeffaf parça yok mu ? Ya da renk nedeniyle mi farketmedim. Bende de IS 3M var ve yeni bitti ben onları boyadım... Acaba ben mi yanlış yaptım ?
![]() |
|
Back !...
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Evet, ön tarafta seffaf parca dediginiz sanirim tankin farindan
bahsediyorsunuz.. ancak catisma sonrasi isabet eden mermilerle farin kirildigini varsayarak oraya seffaf parca eklemedim.. orada eklemem gereken kirilan ampülün disari sarkan kablolari.. ![]() sevgiler |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Şimdi anladım. Teşekkür ederim. Aslında iyi fikir. Keşke benim de aklıma gelseydi. Diğer sefere artıkın...
![]() |
|
Back !...
|
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
sevgili Nezih,süper çalışma...ellerine sağlık
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
nezih'im yapmışın gene...ellerine sağlık süper olmuş.rus tanklarıda nedense ayrı zevk verir yaparken...gölgelemelerinde ayrıca hoşuma gitti
![]() ![]() ![]() |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Zvezda, bu kitte o kisimi 2 parca verdigi icin bu islemi yapmak bir
anlamda kolay Tolga bey... keza cogu kitte far ve cam yek pare plastik verildigi icin fari oyma islemi ve cam imalati bize düsüyor.. ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
?zzet abi cok tesskur ederim
![]() duyuyorum rus tanklarina ve listeni paylasman beni ve tank yapan butun arkadaslari cok mutlu eder... cok tessekkurler ![]() Umit agam cok saol.. begenmene sevindim... uzun suredir maket anlaminda suskunsun varmi bi sebep yoksa sesiz ve derindenmi ilerliyorsun ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=nezih] ?zzet abi cok tesskur ederim
![]() duyuyorum rus tanklarina ve listeni paylasman beni ve tank yapan butun arkadaslari cok mutlu eder... cok tessekkurler ![]() Benden bulaşmıştır Rus tankı sevdası. Yapalım beraber paylaşıp bir şeyler? |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Ne de olsa ingilizken rus tankı yapmıyorsun
![]() Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Emrecim sen alman tanklarini Rus yapiyosun ama
![]() ![]() Alanger firmasinin ürettigi multi-turret tanklardan biri olan (Ufuk beyin tabiri ile paletli kazan dairesi ![]() ![]() bence cok iyi.. tezgah bi toplansin, sirada o var ( temizlenmez o tezgah ama neyse) ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
yok nezih üstadım , aslında biten 3 adet var ama foto çekmekteki başarısızlığım yüzünden daha basamadımmı desem üşendimmi desem bilmiyorumki...
![]() en kısa zamanda basacağımdır foruma başarabilirsem şayet , sessiz ve derinden ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Bu arada aramizda daha F-104 starfighter ile stardestroyer i ayiramayan
arkadaslar ingilizlerden ve ruslardan bahsetmeye basladi.. ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Haydi Umit haydi Ümit haydii... tam zamani tam zamani simdii
![]() ![]() ![]() sevgiler.. |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
tamam üstad , merak etme.bitenler jagdpanzer / panzerkampfwagen 2 / bmp 1...
ön bilgi olaraktan... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
ohhh Masallah... panzer II yi ortak proje dahilindemi yaptin
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
ona dahil oldu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Yok abi, ben dizdim T-72dir, BDRMdir, BTR'dir, hızımı alamadım bu sefer Panther'dir neyindir Rus yapmaya başladım.
Ben de ortak proje ödevlerimi yaparsam ve tezgahı temizlersem T-80, T-64, BMP gibi russki üretime devam ediciim. T-28 5 taretli olan mı? Hani eğitim için ayrılan 5 tank falan var, vs vs, daha sonra bir kere çatışmaya girip onda da kaybediliyorlar... O mudur o nane? Aygün'e laf yok, ben ne kadar dağınık çalışıyorsam o da o kadar sürreal çalışıyor, o yüzden F-104de X-wing de Stardestroyer de birdir onun için. Sanatını anlamadan laf etme çocuğa! |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Emrecim bendeki T-28 üc turretli olup Finlandiya' yi isgale yeltendikleri
tank sanirsam.. |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |