![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 13 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
tiger
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Selamlar
Ben de benim odanın resimlerini göndereceğim ama mesaja resim ekleyemiyorum ![]() |
|
Ali
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
bugün erken kalkıp (saat 12 de) odayı toparlayayım dedim , demez olaydım. 4 saatte ancak toparlandı
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Bu da benim emektar oda
![]() ![]() |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Yakında taşınacağım içim hükümsüz olacak ama şimdiye kadar az kahrımı çekmedi
![]() ![]() Bu da 146'dan internete girdiğim zavallı bilgisayar. Tembellikten ADSL'ye başvurmaya üşendim ![]() ![]() |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
değişmiş :) Ben geldiğimde bu kadar kalabalık değildi..
|
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KaanX
Bu da 146'dan internete girdiğim zavallı bilgisayar. Tembellikten ADSL'ye başvurmaya üşendim ![]() Nereye taşınacaksan umarım daha rahat edersin. Artık o koşturma içinde bir de ADSL ekle de tamam olsun... |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Kedi ne kadar ilgisiz yaw.
Şunun işi bitsede uyumaya devam etsem diye bekliyo sanki. |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
O kedicik maketlere ellemez halinden belli zaten.
![]() |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan bey tiner şişesini kontrol ediyormusunuz belkide kedinin bu sakin hali!
![]() |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Maketleri yere koysanız da basmadan aralarından geçer bence
![]() Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
KaanX
![]() ![]() ![]() |
Aslında bir ara dolabı temizlemek için dediğini yapmıştım. Yerde 30 tane maket, bu da hiçbirine dokunmadan geçti aralarından
![]() Fazla enerjisini o koltuğun köşesinde atıyor, o yüzden bu kadar sakin, maketlerle ilgilenmiyor ![]() Düzenleyen KaanX |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Senin genel halini hatırladım şimdi.
Hımm demek kedide o koltukta dinleniyor öyle mi? Şu koltuk meselesini bi konuşalım seninle.Güzel hediye olur ondan ![]() |
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Camiamızda ki bu kedi merakıda nedir yahu?
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
HADES
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/12/2005 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 118 |
![]() ![]() ![]() |
Odanın "Catalina" hortumundan sonraki hali.
![]() |
|
Salih ARIT / BANDIRMA
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Eveet şimdi gelelim catalina nereye sığacak sorusunun cevabınaa.
|
|
![]() |
|
HADES
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/12/2005 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 118 |
![]() ![]() ![]() |
idris bey Catalina bu resim çekildikten sonra çapraz sekilde ucu ucuna pikabın üstündeki rafa sıgdı,1/32 p38 ile kardes kardes koca rafı işgal ediyorlar.. Catlina siteme bile sıgmadı
![]() ![]() modelcilik gerek maket gerekse alet edevat acısından inanılmaz yer kaplıyor... yakında tavana baslıyacam.. |
|
Salih ARIT / BANDIRMA
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
48 Catalina,32 P-38,48 SR-71.
Tavan zamanı gelmiş gerçekten. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 13 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |