![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17/01/2006 Saat 05:49 |
arşivi karıştırdım...zar zor buldum....toz...örümcek....ya nedir senden çektiğimiz hocam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() yıllar önce sevgili Mustafa Tanzer Migrosda çalışırken(hala orda..müdür)yoğurt kaselerinin aralarına koydukları plastiği getirmişti eve...abi bak maket yapıştırıcısı ile yapışıyo dedi....çöpe attıkları plastikten... ![]() |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
"Aldı da üstüne yattı" demezsen alayım hocam.. Ama herhalde kafadan 1 sene daha elleyemem ben bunu!
Buna çalışan süspansiyon ve direksiyon sistemi de ister. Çalışan motor konusuna öğretmenimiz henüz gelmedi! ![]() |
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
emrin olur hocam....Mayısta Ankaradayız...o zaman yanımda getiririm...yok olmaz dersen,kargo ilede yollayabiliriz....bizde çalışmayan motor koyarız hocam...yalanmı yok....benzini bitti deriz
![]() |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Benzini bitti dedin de; projelerim arasında Devrim de var. Tabii üstünden ölçü almama izin verirlerse... Vermezlerse, katalog ölçüleri ve fotoğraf orantılamaları ile olduğu kadar....
![]() Mayıs'ta inşallah burada görüşürüz. Hele bir kesin tarih te belli olsun da... |
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de Migros'ta çalışıyorum,ve o plastikten bende de varrrr!
![]() |
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Korkut
projelerim arasında Devrim de var. Tabii üstünden ölçü almama izin verirlerse... Vermezlerse, katalog ölçüleri ve fotoğraf orantılamaları ile olduğu kadar.... ![]() Korkut abi daha ne projeler var kimbilir sizde ![]() ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Şimdilik bu kadar yeter diye düşünüyorum!
![]() |
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Burak BALKIR
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Doğru, yeter ki Allah o günleri göstersin...
![]() |
|
![]() |
|
BUROCK
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Korkut
Doğru, yeter ki Allah o günleri göstersin... ![]() Daha durun tam olarak emeklilige bile ayrilmadiniz daha yapacak coook maket var ozellikle emeklilikte ![]() |
|
Burak BALKIR
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |