![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16/01/2006 Saat 03:54 |
Yapım aşaması bölümünün uzunca zamandır konuğu olan Sdkz.165 Hummel bugun bitti. Son asamada yol tekerlerine ve aksamına yaglı boyama ve drybrush yapıp, mat verniği attım.
Model için iki tane de figur boyadım. Buraya üç resim yolladım. Kalanı burada!!! Eleştirilere her zamanki gibi açık... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
eline sağlık,gayet güzel olmuş...figürler harika gözüküyo...
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Süper görünüyor
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Süper görünüyor.Çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık
![]() Selamlar |
|
![]() |
|
Flashback
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş özellikle figürler çok güzel tebrikler.
|
|
Tuna Onay
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Gayet güzel olmuş ellerinize sağlık. Figüerlerde ayrıca teşekkürü hakediyor.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık Ayhan abi figürlerde kitte süper.. nacizane ben hoşuma gittiği için soluyorum boya döklüme ve kazınma efektini biraz daha yogun olabilir gibi.. 1/35 her geçen gün bir adım daha ileriye bole maketlerle bence.. devam abi hep beraber...
![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Herkese teşekkürler.
Nezih devam devam, üretim üretim... ![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
OLEEYYY!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Ayhan bey;
Çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Figürler için ayrıca tebrik ederim, kamuflajları acayip olmuş. |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Barkın bey, teşekkür ederim...
![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
HADES
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/12/2005 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 118 |
![]() ![]() ![]() |
Figürlerde kamuflajı nasıl yaptınız ![]() Figürde kamuflaj konusunda nasıl yardım alabiliriz. Daha yakın cekim, hatta yapım asaması resimleri varsa cok memnun oluruz,tavsiye edebileceginiz bir sitede olabilir. Tesekkürler.. TEBRiKLER |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
araç güzel olmuş ama özellikle figürler çok güzel olmuş. figürlerin biraz daha yakın resmini ve yapım aşaması hakkında bilgi alabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar,
Figürleri boyamaya bir anda karar verdiğim için pek yapım aşaması resmi çekmeye imkanım olmadı. Yararlandığım site 1944militaria.com' dur. Oradan gözünüze kestirdiğiniz bir kamuflaj olursa, gerek renkler gerekse boyama konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Gerçekten figürler mükemmel olmuş... Bir sonrakinde onlarında yapım aşamalarını görmeyi isterim şahsen...
![]() ![]() ![]() |
|
Back !...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |