Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Egzozun iç boyası! | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 14/01/2006 Saat 09:10 |
Korkut ağabey;
Ben Kazakistan'da çalışırken, şirketin steyşın arabaları aynı senin en üstteki fotodandı, hepsi Ciguli'ydi diye hatırlıyorum(2001-2002). Bizim şoförlerden birine, Ciguli'nin mânâsını sormuştum, o da ırmak hikayesini anlatmıştı (gerçi personel genelde sarhoştu, yani hikayede hata olabilir). |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 14/01/2006 Saat 09:23 |
Orjinalini yazan: carlgustav
(gerçi personel genelde sarhoştu, yani hikayede hata olabilir). Al benim Gürcistan'lılar da o kadar sarhoşlardı! Bana söylenen de bu hız konusu idi. Duyduğumun yalancısıyım... |
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 14/01/2006 Saat 09:59 |
ya valla konunuzu dağıtmak gibi olmasında bu opet ekibi deli arabalar yapıor.eskişehir drag yarışlarında bizzat şahit oldum.bu gitt tasarımcılarının yaptığı bir araba.camaro.bu arabanın yaarştığı ana kalamadım.ama görenler deli gittiğini sölüolar.
buda o araç.yanında bir opetin yaptığı drag aracı daha vardı ama model marka nedr bilemicem. [/IMG] |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 14/01/2006 Saat 18:55 |
mavi camaro nun motofest 04 de durduğu yerde bayaa bi motor sesini duyurtdular millete hasta alet yaa hatta yanında 1000 hp lik chevelle vardı o biraz bastırmıştı bütün sesleri ama...
bilgisi olan var mı moto fest 04 den sonra 05 oldumu olduysa hiç haberim olmadı ve gidemedim giden ya da bilgisi olan var mı? |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |