![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11/01/2006 Saat 05:25 |
Mümkünse Ardennes lerde kullanılmış M3 Scout Car fotosu lazım (tekerli olan paletli olmayanından); birde winterwash lı olursa tadından yenmez.
Eldeki 6 değişik ardennes lerle ilgili kitapta tek fotoya rastladım, oda fonda cayır cayır yanarkene ![]() Nette ise adam gibi in action fotosu yok malın, coğunlukla restore edilmişlere rastlanıyor.. |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Afrika'dan sonra, ön hatlarda pek kullanılmadığına rivayet ediliyor. Netteki ilk kaynak soylamış görelim ne soylamış:
White M3 Keşif Arabası ile ilgili kısa bilgi Diğer yandan, kullanılmış da olabilir. Bence savaş şartlarında kim ne bulursa kullanır. Bu sebeple şu olasılıkları değerlendirmek gerek: 1. Olasılık: "Allied-Axis Photo Journal of The Second World War" serisine bakmak lazım. Sanırım artık bulunmayan 1-5 arası sayılardan birinde olabilir. #6.sından #15.sine kadar olmadığını biliyorum. 2. Olasılık: Squadron/Signal Yayıncılıtan çıkmış olan "US Armored Cars in Action" (No: 2037)de hafifçe değinilmiş olabilir(Kitap, en çok M8 ve M20'ye abanmış). |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Discovery channel daki ardennes belgesellerinden irinde winterwashlısı mevcuttu, sonucta almanlar oraya dalıncaya kadar teoride cephe gerisiydi mekan.
1- o seri elimde mecut değil 2- o kitapta da aradığım mevcut değil maalesef. |
|
Ares
|
![]() |
|
Big Lebowski
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
![]() ![]() ![]() |
Aşağıdaki sitede soldaki armoured vehicles bölümünde ilgilenebileceğiniz pek çok kitabın yanı sıra "US Military Wheeled Vehicles" diye bir kitap görmüştüm. Orada olabilir mi?
http://www.betah.co.il/bookscatalog.aspx Düzenleyen Big Lebowski |
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
Bu yoktu bende , bakayım bi, saol
![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
6 foto cıktı kitapta
![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
Flashback
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
![]() ![]() ![]() |
Steel masters veya Verlinden dergilerinde görmüştüm sanırım verlinden amca duymasın ama birileri emule e
koymuş bu dergileri bende yanlışlıkla indirmişim özür dilerim ama çokta güzelmiş steel masters özellikle bol bol referans fotosu veriyor. Düzenleyen Flashback |
|
Tuna Onay
|
|
![]() |
|
Big Lebowski
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
![]() ![]() ![]() |
Zaten pek tekdüze olan kapağından işkillenmeliydim. Pardon.
![]() Bu arada adı geçen linkte daha pek çok model için kitaplar var. Hergün de yenileri ekleniyor. Verlinden'in ve Squadron'un da bazı kitaplarını gördüm. Bu aralar P-51 kitabını okuyorum da. Çok sürükleyici. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |