![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Direksiyonun çevrildiği yön ile tekerlekler ters tarafa bakıyor.
|
|
![]() |
|
roadrunner
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
![]() ![]() ![]() |
belki adam drift gidiyodur
![]() |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Gözlüklerin içi oyuldu, buralara Kristal Klear ile cam yapma deneyleri başarısız oldu, olduğu gibi bırakıldı. Kafana vurup zorla bitirtmesem 20 seneye anca bitermiş. Düzenleyen Ares |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: roadrunner
belki adam drift gidiyodur ![]() O kadar toz kaldırırsa tepesine biniverir Alamanlar. Sonra görür drift mi oluyor paspas mı. |
|
![]() |
|
roadrunner
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: İDRİS
Orjinalini yazan: roadrunner
belki adam drift gidiyodur ![]() O kadar toz kaldırırsa tepesine biniverir Alamanlar. Sonra görür drift mi oluyor paspas mı. ![]() |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Tekerler sabit değil, resim çekerken sağa sola oynamıştır, dikkatimden kaçmış, düzeltilir sorun değil.
E bitti işte İdris abi daha ne ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Tekerler sabit değil, resim çekerken sağa sola oynamıştır, dikkatimden kaçmış, düzeltilir sorun değil. hehe ucuz yırttın. ![]() Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Sus Aygün, en azından ben sürrealist akımları takip ederek maket yapmıyorum!
![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
E bitti işte İdris abi daha ne ![]() Opel Blitz de bitmişti ama Ufuğunkini görünce aman şunuda ekleyeyim diye atlayıverdin hemen. Seni tanımıyorum sanki.Peeh. |
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Forum kuralları 1b'ye istinaden editlenmiştir
Emre; Model güzel olmuş. Figür ise çok güzel olmuş. Sana tavsiyem, bu modele daha fazla dokunmaman. Menfi/müsbet eleştirileri dinle, sonra kendine şu soruları sor: Neresini daha iyi yapabilirdim? Aynı kiti yapacak olsam neyi yapmazdım? Bu soruların cevabını verir vermez, başka bir kite başla. İnan daha güzel olacak. Aynı süreçten geçtikten sonra bir sonraki ise daha da güzel olacak. Bu ise hep yeni geleceklere bir mihenk taşı olarak, kolleksiyonundaki yerini almalı. Devam. Düzenleyen Ares |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Sus Aygün, en azından ben sürrealist akımları takip ederek maket yapmıyorum! ![]() Olsun farklı olmak her zaman iyidir. Parça olmayınca da elindeki malzemelerden parça uydur kiti tamamlayıver Önemli olan iyi kötü modeli bir şekilde tamamlamak bana göre. Kim ne diyebilir ki? modelci istediğini istediği şekilde yapar da eskitirde. Yeni teknikleri uygularsın sürrealist çalışırsın fena mı işte. ![]() Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrikler Emre.Çok beğendim.Eline emeğine sağlık.Görsel olarak tam bir şölen tatında olmuş.
Tekrar tebrikler. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Birebir polemiğe ozelden devam ediniz lutfen, cevabını sana pm atıyorum Barkın, Idrise ozelden yollarsın, polemigin basladıgı mesajdan itibaren konuyu temizliyorum..
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |