Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Ve karsinizdaaa 1966 Volkswagen Beetle | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 09/01/2006 Saat 21:54 |
Orjinalini yazan: Moses
Yapimi 2 haftayi gecebilir ama sabredin Şaka heralde bu Benim herhangi bir kiti yapmaya başlamam bile 2 hafta sürüyor |
|
Yeminli modelci
|
|
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 09/01/2006 Saat 21:57 |
Aslinda biraz ara versem iyi olacak ama yapilmamis kitlerin kutulari bana ve ben onlara baktikca goruyorum ki uzun bir sure ayri kalmak imkansiz El alisinca sigara gibi ariyor. Verin birseyler boyayayim, yapistirayim, keseyim yoksa daaaaatirim buralari der gibi oluyorum |
|
bmw_m5
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
Gönderim Zamanı: 10/01/2006 Saat 07:17 |
Orjinalini yazan: Moses
Aslinda biraz ara versem iyi olacak ama yapilmamis kitlerin kutulari bana ve ben onlara baktikca goruyorum ki uzun bir sure ayri kalmak imkansiz El alisinca sigara gibi ariyor. Verin birseyler boyayayim, yapistirayim, keseyim yoksa daaaaatirim buralari der gibi oluyorum +1 |
|
BMW-freude am fahren
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 11/01/2006 Saat 04:07 |
Kesinlikle katılıyorum.Tezgah boş kalıca rahatsız hissediyorum kendimi
|
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 11/01/2006 Saat 05:41 |
Arkadaşlar gerkli yorumları yapmışlar.Güzel model.Tebrikler
Benim model yapım sürelerimse değişiyor.Bir bakıyorsun haftada 2 model yapıyorum.Birde şimdiki gibi masada 5-6 farklı araç oluyor; 1 aydan beri onlarla uğraşıp bir arpa boyu kadar bile yol gidemiyorum. |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |