![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09/01/2006 Saat 12:58 |
Az önce bitti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
Ediz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmuş elinize sağlık
![]() Düzenleyen Ediz |
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
Tamiya buff, kolonyayla bolca inceltilmiş, yüksek basınç.
|
|
Ares
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Olay budur. Eline sağlık abi nefis olmuş.
![]() Düzenleyen CErginbas |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Oy oy oy... dibim düştü sanırsam.
Ufuk, kasayı nasıl yaptın? 3 renk kamo+ ağır yağlı boya + kurufırça + buff ile girişmek şeklinde mi? Görünüşü çok güzel olmuş, entasçıları falan bir kere daha kıskandım şimdi ![]() Buff yüksek basınç ne kadar yüksek diye de sorsam? Son olarak tek dikkat çekmek istediğim nokta, kasanın arkasındaki decallerde "silvering" olmuş gibi gözüküyor, fotoğraftan mı yoksa oraya da bir el atacak mısın? Ellerine sağlık, sen buna bir nazar boncuğu iliştir ben kıskandım bunu ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
İşte 43 dogu cepesi..
![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Nefis olmuş valla, eline sağlık. |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Panzerace
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
![]() ![]() ![]() |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 22:13 |
|
![]() |
|
VoGi
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Muhteşem olmuş Ufuk bey...Kamuflaj,eskitmeler falan süper elinize sağlık
![]() ![]() |
|
Bombs Away!!!
|
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Valla askeri detayları bilmem.. Ama araç olarak harika görünüyor.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
Burak, italerinin bildiğin eski blitzi bu 3(t) Type S kit no 216. Kasa kısmında 30 küsür sink mark vardı, içini doldurmak daha hızlı ve pratik oldu. Üçgenin ortasındaki sink mark
![]() Emre, dekalde silvering yok ama bazı açılardan dekalin filmi gri gözüküyor (kasanın arkasında solda bulunan bayrak dekali). Alet bu arada 2 renk kamo, ağır wash yok üstünde, akrlikle lekeler ve akıntılar yaptım yalnızca, post shading ise pistoleyle. Yağlı boyayı yalnızca drybrush da kullandım. Nezih, ağ sargı bezi, branda ise naylon ![]() Bütün yorumlara teşekkürler.. Düzenleyen Ares |
|
Ares
|
![]() |
|
Melih Pekol
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 121 |
![]() ![]() ![]() |
baktım, baktım sonunda eksik buldum
kasa altındaki sandıkların asma kilitlerinin siyah olması lazımdı pek şık olmuş (hasar yok ama...) |
|
MP
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Naylon? Detaylı açıklama beklemekteyim, Opel Blitzin kasaya hemen aynısını kopyalayıp koyayım.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |