![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Moses
Yapimi 2 haftayi gecebilir ama sabredin Şaka heralde bu ![]() ![]() |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Moses
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Aslinda biraz ara versem iyi olacak ama yapilmamis kitlerin kutulari bana ve ben onlara baktikca goruyorum ki uzun bir sure ayri kalmak imkansiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bmw_m5
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Moses
![]() ![]() ![]() Aslinda biraz ara versem iyi olacak ama yapilmamis kitlerin kutulari bana ve ben onlara baktikca goruyorum ki uzun bir sure ayri kalmak imkansiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +1 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle katılıyorum.Tezgah boş kalıca rahatsız hissediyorum kendimi
![]() |
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar gerkli yorumları yapmışlar.Güzel model.Tebrikler
![]() ![]() ![]() Benim model yapım sürelerimse değişiyor.Bir bakıyorsun haftada 2 model yapıyorum.Birde şimdiki gibi masada 5-6 farklı araç oluyor; 1 aydan beri onlarla uğraşıp bir arpa boyu kadar bile yol gidemiyorum. ![]() |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |